Preminula supruga poznatog glumca posle teške bolesti (foto, video)

Tanja Džouns, supruga britanskog glumca i bivšeg fudbalera Vinija Džounsa, preminula je u 54. godini nakon šest godina borbe sa rakom.

https://www.youtube.com/watch?v=Bcgm5eqxS0o

Tanja je bitku izgubila u njihovom domu u Los Anđelesu, a iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece.

„Tanja je preminula u miru u porodičnom domu okružena Vinijem, njihovom ćerkom i drugim članovima porodice“, saopštio je menadžment glumca.

Vini je 2013. godine otkrio da i Tanja i on boluju od melanoma, najtežeg tipa raka kože. Tanja, koja je podvrgnuta hitnoj transplantaciji srca kada je imala 21 godinu, već dva puta je lečena od raka grlića materice.

Vini je pronašao kvržicu ispod oka i pregled je pokazao da ima maligni melanom. I njegova supruga je otkrila identičnu kvržicu, a protiv zloćudne bolesti borili su se zajedno.

„Tanja je već neko vreme bila bolesna. Ali poslednje dve ili tri nedelje stanje joj se jako pogoršalo“, prenose britanski mediji.

https://www.instagram.com/p/BznlWqzBaLH/

Vini i Tanja venčali su se u Votfordu 1994. godine. Preselili su se u Los Anđeles kada je Vini odlučio da nastaviti karijeru u glumi.

Debitovao je 1998. godine u filmu Gaja Ričija „Dve čađave dvocevke“ u kojem je glumio mafijaša. Pojavio se i u filmovima kao što su „Snatch“, „Mean Machine“ i „X-Men: The Last Stand“.

Na jesen je trebalo da bude deo „Celebrity X-Factora“, ali se zbog tragedije koja ga je zadesila, ne očekuje da će se pojaviti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.