U trendu

Preseo joj rad od kuće: Slučajno prošetala gola pred kolegama (video)

Da li ste ikada sanjali da hodate goli pred svojim kolegama? Jednoj Amerikanki je ta noćna mora postala stvarnost. Uverena da je zatvorila kameru na video pozivu s kolegama, otišla je u toalet kako bi obavila nuždu. Ali, grdno se prevarila.

Dok su njene kolege razgovarale o vrlo ozbiljnim temama koji se tiču njihove profesije, socijalnog rada, njihova kolegenica Džen morala je u kupatilo. U želji da ne propusti nijedan trenutak diskusije, sa sobom je u toalet ponela i laptop, ali ono što je zaboravila je da ugasi svoju kameru. I dok je Džen obavljala šta je imala, neki od učesnika grupnog poziv odmah su primetili da se nešto čudno događa, dok drugi nisu ni shvatili da je Džen skinula odeću i sela na WC šolju.

Nakon obavljanja nužde Džen se vratila u video poziv i upitala svoje kolege zašto su ćutljivi. Oni nisu želeli da joj otkriju šta se dogodilo i uveravali su je da je sve u redu.

Dženin primer pokazuje da i rad od kuće zahteva puno koncentracije ali i da se takav blam pred kolegama može dogoditi svakome od nas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar