U trendu

Prevario je suprugu, a ono što su uradili njegovi roditelji oduševilo je mnoge

Jedna mama podelila je porodičnu situaciju u kojoj se zatekla na Reditu i oduševila velik broj korisnika. Naime, njen sin (24) je prevario svoju, sada već bivšu, suprugu i to samo nekoliko meseci nakon što su dobili dete. Osim toga, s ljubavnicom je otišao na putovanje i nije mario za suprugu i dete.

Nakon što su sve saznali, roditelji su sina napali, ali i napravili jedan potez kojim su sve šokirali, pozitivno. Uklonili su ga i iz testamenta i sve što su do tada nameravali da ostave njemu, ostavili su snaji i detetu.

Napisala je da su bili šokirani njegovim ponašanjem jer ga nisu tako vaspitali, a snaja im je previše draga da bi je samo tako pustili i dozvolili da pati.

Naravno, nije sve moglo da prođe glatko – kada je čuo šta su uradili, sin je započeo veliku raspravu koja ih je sve samo još više udaljila.

Kako prenosi Bored Panda, mama je napisala i da su ona i suprug doživeli puno negativnih komentara iz okoline. Prijatelji i ostala rodbina smatraju da, iako je uradio groznu stvar, mladić je i dalje njihov sin i trebalo bi da mu oproste.

“Nije bilo jednostavno proći kroz ovako nešto i svesna sam da je to moj sin, ali zaista je grozno postupio i naštetio devojci i svom detetu.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)