U trendu

Prijatelj ili ljubavnik – evo šta se promeni kad nađete srodnu dušu

Srodna duša je osoba s kojom osećate duboku konekciju, prirodnu srodnost, a to ne mora da bude partner. To može da bude i prijatelj.

Takve veze temelje se na ljubavi, kompatibilnosti, poverenju i duhovnosti. Kada upoznamo srodnu dušu, počnemo da se ponašamo potpuno drugačije. Menjaju se način razmišljanja, ponašanja, tretiranja drugih ljudi…

Počinjemo da gledamo na svet drugim očima

Sve oko sebe počnemo da posmatramo sa vedrije strane. Osećamo se srećnije i optimističnije, a zbog toga smo i bolji prema drugim ljudima. Pravedniji smo i prijateljski nastrojeni prema ljudima u našem životu, a sa svima oko nas želimo da podelimo našu pozitivnu energiju.

Srećni smo i kada smo sami

Vrtoglavi osećaj sreće neće vas napustiti čak i kada niste pored naše srodne duše. Sa lica ne silazi osmeh kada god primite poruku ili poziv od njih.

Bolje rešavate probleme

U takvim trenucima nam samopouzdanje ne manjka. Ono nam daje snagu da rešimo probleme, pa energiju možemo da usmerimo na stvari koje je potrebno da popravimo.

Srodna duša je tu da nam pomogne da donesemo pravu odluku. Tada imamo i finansijskog savetnika, cimera i roditelja naše dece da nam pomogne oko svakodnevnih obaveza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)