U trendu

Primetićete promenu: Trik sa 1 evrom je spas za vaše finansije

Važno je znati da se svaka želja u životu sastoji od dve komponente: šta želimo i šta nam nedostaje! Zbog toga i jeste izmišljena fora sa novčićem i željom.

Iako u mnogim narodima postoji verovanje da ako bacite novčić u bunar, fontanu ili neku rupu i zaželite želju – ona će vam se ostvariti, postoji i verzija koja ne zahteva „rupu“ već samo vaš novčanik

Prvo uzmite kovanicu od jednog evra i stavite je u novčanik ili tašnu. Uvek je nosite sa sobom i, kad god u ruci držite novčanik ili tašnu, zapamtite da postoji kovanica pomenutog iznosa.

Tokom dana obratite pažnju na stvari koje biste mogli da kupite ovom kovanicom. Držeći ovu paricu u novčaniku ili džepu od tašne, a da je ne potrošite odmah, dobijate vibrirajuću „korist“ svaki put kada samo pomislite na nju i toršenje iste. Na ovaj način moći ćete da obratite pažnju na vaše finansije!

Ako mentalno potrošite evro dva puta u istom danu, polako ali sigurno shvatićete gde nestaje vaš novac. Ovo je jednostavan, ali moćan proces koji će promeniti vašu finansijsku tačku privlačnosti.

Kako se vaša finansijska situacija popravlja, vaša štednja od jednog evra može da poraste, to jest vremenom možete da zamenite kovanicu papirnom novčanicom od pet evra, zatim od 10, pa možda i 50 evra.

Probajte, lako je, ne samo da nećete ništa izgubiti, već ćete konačno obratiti pažnju na ono što imate i bićete zadovoljniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar