U trendu

Privucite sreću za samo 5 dana: Evo kako da pokrenete kosmički zakon 5×55

Svi žudimo za životom punim avantura, ljubavi i, pre svega, sreće. Zahvaljujući raznim tehnikama manifestacije, možete naučiti kako da ispravnim načinom razmišljanja privučete sve što želite.

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih ljudi koriste različite metode manifestacije. Možda se osećate kao da ste izgubili svaku nadu u svom ljubavnom životu ili samo prolazite kroz finansijsku krizu, piše Telegraf.

Ukoliko želite da privučete sreću, ljubav, novac ili blagostanje u svoj život možete isprobati popularnu metodu manifestaciju pod nazivom 5×55.

Kako funkcioniše manifestacija 5×55?

Sve što treba da uradite je da na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život. Zapišite svoje želje 55 puta tokom pet dana.

Možete manifestovati gotovo sve što vaše srce želi.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. Umirite svoj um ako počne da luta dok pišete.

Ako tokom perioda manifestacije počnete da viđate brojeve 111, 222, 333 ili 1111, vaša manifestacija je vrlo blizu da postanete vaša stvarnost! Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

Manifestacija je jedna od najboljih stvari svih vremena koju možemo učiniti za sebe.

Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti! Pokušajte da ne razmišljate o tome kada će se vaše manifestacije ostvariti. Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi.

Takođe, ne možete samo da sednete i očekujete da će vam karijera koju želite pasti u krilo. Morate raditi na dostizanju tog cilja, a manifestovanje tih snova sigurno će vam dugoročno koristiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.