Priznajte sebi: Ako primetite ovih 6 promena u ponašanju, sasvim je moguće da vas partner vara

Često ignorišemo čak i očigledne znake neverstva, i prirodno je da ne želimo da priznamo da bi nas partner prevario.

Postoji mnogo ponašanja koja ukazuju na aferu, ali je sasvim moguće da se vaš partner ponaša na određeni način i da nije u vezi sa drugom osobom.

Prirodno je da ne želimo da priznamo da bi to i nama moglo da se dogodi, pa često jednostavno ignorišemo znakove prevare i neverstva. A ponekad su znaci veoma vidljivi, jednostavno ih ne prepoznajemo kao takve.

Najlakše se može prepoznati po promeni partnerove rutine. Ovo su neki od najčešćih znakova.

1. Intimni odnosi
Iako nam može biti teško da priznamo, promena navika u intimnim odnosima može da bude pokazatelj da se nešto promenilo. Bilo da dolazi do potpunog izbegavanja bliskosti ili preteranog insistiranja – promena ukazuje na nešto.

2. Promena dnevnih navika
Ako je partner neveran, sigurno menja navike. Ovo se dešava, ma koliko se trudili da se sakrijete i ponašate se „normalno“. Osoba koja vara će više koristiti telefon i napuštaće prostoriju kada razgovara sa nekim. Može se desiti i da počne da troši dosta novca – sakako više nego ranije.

3. Intuicija vam govori
Treći znak je neobjašnjiv. Neke sitnice koje vam daju do znanja da nešto nije u redu. Najgore je što zbog ovoga ne možete da stavite prst na nešto, pa često odbacujete svoju intuiciju. Zbog odnosa sa drugom ženom, on će jednostavno početi drugačije da se ponaša prema vama, makar i podsvesno.

4. Ne svađa se i ne raspravlja
Omogućava vam da pobedite u većini rasprava. Izbegava da argumentuje svoje stavove, jer ako se ikada sazna da je varao, svi njegovi argumenti ionako propadaju. On je prilično sažet kada priča o sebi i svom proteklom danu. Često skreće sa teme na temu.

5. Posebno pazi na izgled
Počeo je veoma da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Naravno da treba da podržite partnera ako krene da vodi računa o svom zdravlju i izgleda. U tome nema ništa loše samo po sebi. Ipak, osobe koje varaju imaju preneglašenu dnevnu rutinu nege koja odskače od uobičajenih promen au navikama.

6 . Ostaje duže na poslu
Više vremena provodi na poslu. To je najlakši izgovor jer nije on kriv ako mu šef naredi da radi duže.

Ako se ispostavi da vaš partner pokazuje i više od ovih znakova, nemojte odmah skočiti na njega. U početku pokušajte da mirno sagledate situaciju i razgovarajte, prenosi Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.