Prizovite bogatstvo: Napravite sopstveni ček izobilja i sačekajte da univerzum odradi svoje

Ček izobilja je alat koji se od davnina koristi u privlačenju i stvaranju izobilja u našem životu. Feng šui i ček izobilja usredsređeni su na postizanje željenih rezultata. Najbitniji uslov je taj da ček mora biti napisan u toku 24 časa posle mladog meseca. Naravno, ne morate obavezno da verujete da će ček “raditi” nakon što ga ispišite (mada, vera je, naravno, veliki impuls). Međutim, kažu da ćete biti oduševljeni rezultatima jer ćete osetiti kako se povećava bogatstvo u vašem životu.

To ne mora uvek da bude u oblasti finansija, već u bilo kojoj sferi života u kojoj vam je potrebno izobilje (dom, porodica, deca, posao, učenje, odmor i sl). Postoji tradicionalna tehnika popunjavanja čeka izobilja po feng šuiju, koju ćemo sada da sledimo.

Ako nemate prave čekove, možete da iscrtate ček na običnom listu papira i ispunite ga kao pravi ček – rezultat je isti – više izobilja za vas.

Kako da napravite svoj ček izobilja?

Pisanje čeka izobilja je ritual kojim obezbeđujete izobilje u svom životu. Obavite to u prva 24 sata od mladog meseca, a najidealnije bi bilo da listu sastavite u prvih osam sati pre nego što mesec uđe u fazu praznog hoda.

1. Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice, odštampajte ga ili ga jednostavno nacrtajte na papiru. Iskoristite svoju kreativnost dok crtate ček jer kreativna energija je veoma jaka i blagotvorno deluje na ishod.

2. U odeljku “primalac” zapišite čitko svoje puno ime i prezime

3. U delu u kom se brojevima upisuje iznos upišite ISPLAĆENO!

4. Na liniji na kojoj slovima piše iznos upišite U POTPUNOSTI ISPLAĆENO!

5. Na mestu gde je potpis uplatioca napišite ZAKON IZOBILJA

Nemojte navoditi datum plaćanja i nemojte pisati sumu na čeku izobilja, da ne biste ograničavali univerzum da vam isplati koliko god vam je potrebno. Kada ste sve popunili, stavite ček na sigurno mesto i zaboravite na njega. Dozvolite da univerzum preuzme kontrolu, prepustite se.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.