U trendu

Probudila se iz kome i saznala strašnu vest: Njen muž i njena majka su se venčali (foto)

Kamila Vanesa Kordero de Melo iz Brazila upoznala je, kako kaže, muškarca svojih snova kada je imala 25 godina. On je bio deset godina stariji od nje, ali bez obzira na tu razliku, zaljubili su se. Ljubav su krunisali brakom 2013., a godinu dana kasnije dobili su sina.

View this post on Instagram

Permita-se Recomece Evolua Ame-se❤

A post shared by Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) on

Njena bajka završila se 2017. godine kada je zbog moždanog udara završila na operaciji. Nakon toga bila je u komi 78 dana, a kada se probudila, saznala je užasne vesti.

Njena majka i suprug započeli su aferu, a kasnije su se i venčali.

„Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. Za ta četiri meseca dok sam se borila za život, suprug me je posetio dva puta, a majka ni jednom. Otac mi je saopštio vesti kad sam se probudila. Od tada više ne mogu da je zovem majkom.“

Doživela je dvostruku izdaju, razočaranje i najgoru bol u svom životu koju opisuje kao zabijanje noža u leđa. Ne može ni da poveruje da su se njih dvoje oženili i da javno “slave“ svoju ljubav. Sin viđa oca nekoliko puta nedeljno, ali Kamila smatra da nije zdravo da 6-godišnjak bude izložen tako toksičnoj i groznoj situaciji.

Bol je ostavila iza sebe, a poslednji deset meseci uživa uz novog partnera. Fokusirana je, osim na njega, na svog oca i sina, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)