Probudila se iz kome nakon dve godine pa šokirala policiju

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada, probudila se iz dvogodišnje kome i identifikovala svog brata kao napadača, prenose lokalni mediji.

Vanda Palmer (51) je u junu 2020. godine u svom domu u Kotižvilu u Zapadnoj Virdžiniji pretučena i ostavljena da umre. Policija je pronašla u lokvi krvi, a napad je izvršen toliko divljački da su vlasti mislile da je mrtva.

„Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva“, rekao je šerif Džekson Ros Melindžer za MetroNews dodavši da istražitelji nisu imali nikakvih tragova.

„Nije bilo očevidaca, niko drugi nije živeo u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa sa telefona. Nije bilo praktično ničega što bi moglo da pomogne u istrazi,“ dodao je.

Međutim, nakon dve godine Palmer se probudila iz kome, a uprkos oštećenju mozga od napada, mogla je da govori dovoljno da odmah identifikuje svog brata Dejvida Palmera kao navodnog napadača.

Dejvid Palmer je nakon toga uhapšen i optužen za pokušaj ubistva i zlonamerno ranjavanje za koje se veruje da je počinjeno mačetom ili sekirom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.