U trendu

Procurili skandalozni detalji sa venčanja godine

Venčanje Serhija Ramosa i Pilar Rubio održano prošle nedelje, koje mnogi nazivaju venčanjem godine, ali  glamurozna zabava na kojoj je bilo oko petstotina zvanica, imalo je mračnu stranu. Sramotnu, ako je istina ono što se čulo u televizijskoj emisiji Salvame na španskoj tv stanici.

Naime, organizatori venčanja prema osoblju su se odnosili kao goniči robova, a informaciju je novinarima te emisije potvrdila žena čiji će identitet po svemu sudeći ostati nepoznat javnosti.

Razlog tome je ugovor koji je bila prisiljena da potpiše sa organizatorima, a u kojem je navedeno da će biti kažnjena sa stotinu hiljada evra ako otkrije bilo kakve detalje sa venčanja.

– Odnosili su se prema meni kao prema psu, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas naterali da se skidamo u istom šatoru, i muškarce i žene, pa smo se tako nagi osećali posramljeni jedni pred drugima. Proveli smo mnogo sati radeći bez hrane i pića, a prvi smo obrok dobili oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjira gostiju – navela je žena, koje je radila za satnicu od deset evra.

Radnica je odbila da za bilo šta okrivi Ramosa i Rubio i dodala je da sumnja da bi novopečani bračni par tako nešto dopustio samo da su znali šta se događa iza kulisa.

– Nikad nisam radila u tako groznim uslovima – dodala je na kraju nezadovoljna radnica, uz naglasak da je jedan od nadzornika protokola bio posebno drzak.

Novinarima emisije Salvame je prosledila ugovor koji su svi radnici potpisali, a u kojem su navedeni penali u slučaju curenja poverljivih informacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.