U trendu

Pronašao tajnu sobu u kući, a u njoj ključ i konop: „Niko ovo nije dirao 100 godina“

Stiv Diđirolamo pronašao je tajnu sobu u svojoj kući koja je pre bila crkva, ali iznenađenjima tu nije bio kraj. Naime, Stiv je kupio staru kuću i odlučio je da je renovira, a zatim je otkrio tajnu sobu u koju niko nije koračio 100 godina.

Stiv je pomislio kako bi unutra mogao da pronađe nešto zanimljivo pa je pozvao prijatelje da mu pomognu da uđe u sobu koja se nalazila na visini od šest metara. Prvo su naslagali strunjače pa je uspeo nekako da se popne i otvori vrata, ali nije otkrio šta je pronašao unutra.

U sledećem videu objasnio je kako je kupio merdevine pa se popeo do tajanstvenih vrata i ušao u prostoriju u kojoj je pronašao konop.

„Primetio sam konop koji je ulazio u pod. Moj prijatelj je pratio konop i potegao ga da vidi čemu služi. Bio je povezan za zvono koje je zazvonilo“, objasnio je pa u snimku pokazao kako se zvono njiše i zvoni.

Međutim, zvono nije bilo jedino otkriće koje je pronašao tog dana.

Novo otkriće

U bravi vrata pronašao je zaglavljen ključ: „Mislim da ga niko nije dotakao 100 godina. Pošto sam uspeo da ga izvadim, sada mogu da otvorim tajna vrata“, pokazao je u videu koji je prikupio milion pregleda i oduševio ljude.

„Ne bih dirao ništa. To je deo istorije“, „Nemoj ništa da menjaš“, „Prelepa soba u zvoniku“, neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар