U trendu

Pronašla je čipkasti donji veš u autu svog muža i pomislila da je vara, ali istina je bila još šokantnija

Tajni telefonski pozivi, redovni odlasci u ‘teretanu’ i nepoznato čipkasti donji veš izdajnički su znakovi afere, zar ne? Ali, šta ako prerano donesete pogrešan zaključak? Britanskom listu Metro javila se žena koja je mislila da je muž vara nakon što je pronašla sumnjivo donje rublje, ali je dobila šokantno objašnjenje nakon što se suočila s njim.

‘Mislila sam da se moj muž viđa s drugom ženom kad sam u njegovom autu pronašla čipkasti donji veš. Bila sam skrhana od bola, ali kad sa se suočila s njim, istina je bila još gora – on nosi to donje rublje’, priznaje zbunjena žena, ‘Uvek sam mislila da smo u srećnom braku i iskreno nisam ništa sumnjala. Često radim do kasno ili ponekad izlazim s prijateljima, a moj suprug kaže da koristi te prilike da se dotera, što ga očigledno opušta. Kaže da njegova želja da nosi žensku odeću ne ide dalje od donjeg rublja i da nije trans, ali ne znam šta da mislim’.

Suprug joj je rekao da inače bolje krije svoju tajnu garderobu, ali zaboravio je da je torbu ostavio u prtljažniku. ‘Pitam se dokle bi stvari otišle da ih nisam pronašla’, pita se žena, ‘Naš je seksualni život oduvek bio sjajan, pa zašto on onda treba da radi takve stvari? Obećao je da više neće nositi takve stvari, ali ne znam da li da mu verujem. Znam da bi trebalo da živimo u svetu u kojem je sve dozvoljeno, ali iskreno, kada ste u braku s nekim, to stvarno nije tako. Ne želim da moj muž uživa u nošenju ženskog donjeg veša, ne mogu da pređem preko toga“.

Ekspertkinja Metroa za ljubavne odnose, Lora Kolins, poručila joj je: ‘Rastrgani ste između onoga kako mislite da bi trebalo da se osećate (prihvatanje) i onoga kako se zapravo osećate (užasnuti). Ova protivrečna osećanja su prirodna, ali pokušajte, ako možete, da napravite korak unazad i pogledati šta se stvarno dogodilo. Vaš muž vas nije prevario, pretukao ili prokockao sav vaš novac. Međutim, ono što je uradio skriva od vas, verovatno zato što jednostavno nije znao kako to da podeli s vama’.

‘Cross-dressing’ je češći nego što mislite; zapravo, većina nas verovatno poznaje nekoga ko se tako oblači u privatnosti sopstvenog doma’ nastavlja, ‘Muškarci koji to rade često nisu transrodni ili gay, već jednostavno heteroseksualni muškarci koji nose žensku odeću iz raznih razloga; možda kako bi pronašli beg od tradicionalne muške uloge ili iz seksualnih razloga. Nije velika razlika u uživanju u osećaju svilenkastog donjeg rublja na partnerkinom telu, do toga da vam se sviđa osećaj na sebi’.

‘Momci koji vole da nose žensku odeću često se stide, a ipak je to aktivnost koja je sama po sebi bezopasna. Dakle, iako se ovaj undie-fetiš može delovati kao kraj sveta, iskreno nije. Gledajte na to kao na oblik izražavanja, a ne nešto što vaš muž treba da prevlada ili se odupre tome. Uostalom, to je samo mali deo onoga što on jeste’, dodaje, ‘Nemojte ga terati da vam obeća da više neće nositi takvo donje rublje; to će skoro sigurno biti obećanje koje ne može da ispuni. Dugoročno gledano, ako je vaš brak inače dobar, ne mora zbog ovoga da propadne. Ako se trudite da se prilagodite, pronaći ćete mnoge grupe podrške za ljude u vašoj sve češćoj situaciji. Proverite šta je dostupno u vašem području, u paru ili sami. Shvatićete da niste sami’, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar