U trendu

Proročanstva Babe Vange i Nostradamusa se već ostvaruju: Evo šta su oboje predvideli za 2024.

Prema Babi Vangi, čuvenoj bugarskoj proročici koja je ostavila pečat večnosti u svojim predviđanjima, ove 2024. godine trebalo bi da se odigraju prelomni događaji koji bi mogli da promene tok čovečanstva. Uprkos činjenici da nas je napustila 1996. godine, njene reči još uvek odzvanjaju u ušima mnogima koji u njima traže podršku ili su samo radoznali da vide šta će se ostvariti.

Šta je Baba Vanga predvidela za 2024?

Poruke iz svemira? Prema njenim rečima, prvi kontakt sa vanzemaljcima trebalo bi da bude ostvaren 2024. godine. Iako deluje kao plod naučne fantastike, mnogi se raduju mogućem „međugalaktičkom ćaskanju”.
„Zmaj” koji će preuzeti još je jedno od misterioznih predviđanja. Da li je to nova svetska sila, neobičan prirodni fenomen ili uspon veštačke inteligencije koja će nadmašiti sve što znamo?

Donald Tramp i misteriozna bolest: Iako politička predviđanja nisu ništa novo, ovo dodaje intrigantan obrt potencijalnom povratku kontroverznog političara.

Smrt mladog vođe: Jedno od predviđanja je povezano sa smrću mladog vođe koji je započeo kraj starog carstva. Ovo može nagovestiti ubistvo Alekseja Navaljnog.

Putin u opasnosti i evropska suđenja: Predviđanja političkih preokreta i opasnosti nisu ograničena na jednu oblast, što ukazuje na Vanginu viziju globalne napetosti. On direktno najavljuje atentat na Putina.

I ne zaboravimo klimatske promene od kojih se očekuje da donesu katastrofalne posledice, lek za rak, koji mnogima obećava nadu, i kvantno računarstvo koje obećava revoluciju u tehnologiji.

Iako neka od ovih predviđanja više deluju kao plod mašte, ne treba zaboraviti ni Vangina prošla uspešna predviđanja. Od raspada Sovjetskog Saveza do napada 11. septembra, njene reči su često našle put u stvarnost.

U svetu koji se suočava sa neizvesnošću, Vangina predviđanja su izvor interesovanja, nade i, za neke, podsetnik da je budućnost nepredvidljiva. Verovali u njenu viziju ili ne, njene reči nas podsećaju da je budućnost satkana od delovanja sadašnjosti. I možda je to tajna njegovog trajnog uticaja, piše Citymagazine.si.

Baba Vanga je svojim predviđanjima oslikala sliku budućnosti koja je istovremeno uzbudljiva i opomena. Bilo da se njena predviđanja za 2024. obistine ili ne, ona nas podsećaju na moć i misteriju ljudske radoznalosti i želje da shvatimo ono što tek dolazi. U svetu stalnih promena, možda nas ta želja pokreće napred.

Šta je Nostradamus predvideo za 2024?

U 2024. godini, kako je predvideo Nostradamus , Putinovo vođstvo će plesati sa svojom sudbinom u Godini zmaja, suočavajući se sa izazovima i prilikama. Predviđa se da će Kina, sa svojom globalnom ekspanzijom, porasti do neuporedive istaknutosti, možda čak i zaseniti druge supersile. Medicinski svet će biti pun revolucionarnih napretka u oblasti veštačkih organa, koji bi mogli da revolucionišu transplantacije. U međuvremenu, veštačka inteligencija će doživeti ogroman porast, transformišući različite sektore i verovatno uvodeći novu eru tehnoloških čuda. Konačno, Zapadna Evropa će biti svedok uspona harizmatičnog mladog lidera čiji će se uticaj širiti po geopolitičkom pejzažu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)