U trendu

Provela je 12 godina u celibatu: „Kad sam našla dečka, morala sam ponovo da učim da vodim ljubav“

Džulijet Herera (35) zavetovala se da će odustati od intimnih odnosa nakon religioznog iskustva tokom putovanja u Indiju. U to vreme bila je „hipi devojka“ za jogu i reiki, ali sve se promenilo kada je na svojim putovanjima upoznala hrišćanku. “Molila se za mene i imala sam stvarno lepo iskustvo s Bogom. Tako je počelo moje putovanje s mojom verom, a pritom sam želela da prestanem s porocima – drogom, seksom, alkoholom i potpuno transformiršem svoj karakter iznutra.”

Herera, koja se pojavila u prošlogodišnjoj sezoni australijskog rijalitija The Bachelor, rekla je da su odlasci na sastanke, nakon što je postala ponovo rođena hrišćanka koja se sada suzdržava od seksa, bilo teško. Rekla je da mnogi muškarci ‘ne bi verovali’ da ona ozbiljno misli da neće voditi ljubav s njima, piše The Sun.

„Kad bih momcima rekla da neće biti seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: ‘O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?’. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata„, rekla je.

Kako je vreme odmicalo, njoj su se pronalazak dečka i vođenje ljubavi ponovo počeli naveliko da se motaju po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

„Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je da se naviknem na seks nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim lekcije od prijatelja i gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da s nekim budem gola“, ispričala je iskreno. Dodala je i da je gledala prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete… pa je i ona tako vežbala na podu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)