U trendu

Proverite odmah: Da li vam broj platne kartiice donosi sreću ili vas sabotira

Finansijska numerologija otkriva značenje brojeva sa vaše platne kartice i koju namenu treba da joj odredite za neverovatan priliv novca

Mnogi veruju da postoje platne kartice sa srećnom kombinacijom koje privlače novac u vaš život.

Kada izračunate vaš broj, platnu karticu možete prilagoditi finansijskoj situaciji.

Na primer, možda ćete joj pronaći drugu namenu ili ćete razumeti zašto imate toliko impulsivnih kupovina.

Ako se ispostavi da je vaš broj srećan, moći ćete da pojačate svoju svest o finansijama i poboljšate energiju privlačenja novca.

Kako se računa broj platne kartice

Saberite sve cifre sa platne kartice i konvertujte zbir u jednocifreni broj.

Na primer, broj kartice je 4235 5677 6680 2022. Dakle, 4 + 2 + 3 + 5 + 5 + 6 + 7 + 7 + 6 + 6 + 8 + 2 + 2 + 2 = 65. Sledeće, saberemo 6 + 5 = 11.

Rezultat je i dalje dvocifren, tako da saberemo jedinice i dobijemo konačni broj – 2. Ovo je vaš broj sreće.

Značenje brojeva

Broj 1 označava početak

Platna kartica sa takvim brojem može biti pogodna za pokretanje sopstvenog biznisa. Takođe, broj 1 označava konstantu i stabilnost, koji ponekad nedostaju.

Zbog toga je takva platna kartica takođe idealna i za štednju. Ona vas motiviše da ne trošite novac nepromišljeno i da pokušate da uštedite što veći deo.

Broj 2 označava množenje

Ova platna kartica je pogodna za investicije, transfere plaćanja, nakon čega sledi povraćaj novca u vidu gotovine i bonusa.

Namenjena je privlačenju novca i savršeno radi u tome. Kartica nije pogodna za štednju, tačnije, više se radi o novčanim tokovima, koji se ponekad transformišu u ozbiljno bogatstvo, piše Lepota i zdravlje.

Broj 3

Saldo na ovoj kartici će uvek biti u pozitivnoj vrednosti, a novac koji dolazi do nje će se uvek umnožiti. Vlasnik ove platne kartice ima mnogo sreće po pitanju finansija.

Takođe, broj 3 se odnosi i na kupovinu akcija i investicije, koje će se vratiti u bar dvostrukoj veličini.

Broj 4 znači stabilnost

Četiri se smatra najstabilnijim brojem. Novac dolazi do vas, doduše ne u velikim količinama, ali konstantno. Osobu sa takvom platnom karticom karakteriše štedljivost i promišljena kupovina.

Teško da računate na spontanu sreću i navikli ste da sve postižete sopstvenim radom.

Broj 5 označava samopouzdanje

Ako imate karticu sa takvim brojem u rukama, jasno je da je vreme da verujete u sebe. Finansijska situacija zavisi isključivo od vaših postupaka. Zato prestanite da odugovlačite.

Ne plašite se da aktivno koristite karticu jer će to pomoći da privučete prilive novca.

Broj 6

Ovo je jedan od najsrećnijih brojeva u svetu novca i pruža vam toliko mogućnosti. Ali budite oprezni, možete da se opečete! U takvoj finansijskoj trci važno je da ne zaboravite na sebe i sopstveno zdravlje.

Takođe, kartica sa brojem 6 je pogodna za osobe sa razvijenom intuicijom. Takve osobe prosto umeju da „nanjuše“ novčanu priliku i znaju da slede instinkt.

Pored toga, takva platna kartica je stvorena za štednju. Ako iznos na vašoj kartici završava brojem 6, onda će sreća raditi još jače.

Broj 7 donosi sreću

Sedam se oduvek smatrao brojem sreće, a ovaj put nije izuzetak. Platna kartica sa takvim brojem definitivno će privući obilje novca i uspeh u život. Glavno je da se pridržavate nekoliko jednostavnih pravila.

Prvo je da ne koristite karticu u kockanju i impulsivnim kupovinama. Drugo je da se prema novcu odnosite sa poštovanjem i da ne omalovažavate njegov značaj u životu.

Treće pravilo je da ne pozajmljujete novac sa ove kartice, kao i da ne pozajmljujete na nju.

Broj 8 je simbol beskonačnosti

Ako rotirajte ovaj broj, videćete znak beskonačnosti. U finansijama, ovaj efekat je posebno izražen. Platna kartica sa takvim brojem započinje beskrajan novčani ciklus.

Glavno je da ne trošite nepotrebno i da ne štedite nepromišljeno. Sve treba da se uradi svesno i onda će se protok novca povećati.

Broj 9

Uz ovu karticu sve će ispasti odlično, pod uslovom da potrošite tačno onoliko koliko možete da zaista priuštite. Ni dinara više.

Veoma važno da imate pozitivan stav i mudrost prema novcu. Ako ovo uvek imate na umu kada planirate potrošnju, sreća će uvek biti na vašoj strani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.