U trendu

Prva stvar koju ugledate na slici otkriće da li ste srećni ili dovodite u pitanje svoju vezu

Ovu optičku iluziju ljudi tumače različito. Neki vide ogrizak jabuke, a neki profile dvoje ljudi.

Šta ste vi najpre ugledali kad ste „bacili oko“ na ilustraciju?

Ako ste videli ogrizak jabuke…

Zadovoljni ste svojom emotivnom vezom i odnosima koje ste izgradili sa bliskim ljudima. Gradite čvrste veze sa osobama za koje procenite da bi trebalo da budu deo vašeg života i to radite vrlo brižljivo, s puno poštovanja i čistog srca.

Vaša voljena osoba zna da u svakom trenutku može da se osloni na vas, kao i vi na nju. Među vama nema neizgovorenih reči, nerazrešenih situacija i tajni. Otvoreni ste i iskreni jedno prema drugom, pa čak i onda kada naiđu oluje u vašem odnosu odlično znate kako da ih prevaziđete.

Ako ste videli profile dvoje ljudi…

U vašoj emotivnoj vezi nešto „ne štima“, niste zadovoljni i ne osećate se ispunjeno. Sve češće „hvatate“ i sebe i voljenu osobu kako započinjete svađu umesto da na miran način rešite nesuglasice kakvih ima u svakoj vezi.

Moguće je da ste zbog životnih okolnosti u kojima se trenutno nalazite oboje napeti, pa tenziju prelivate i na ljubavni odnos. Pokušajte da budete smireniji i staloženiji kad se obraćate jedno drugom.

Ukoliko tako nešto niste u stanju, napravite pauzu i osamite se. Nekad je lakše sagledati pravo stanje stvari kad ih pogledamo sa distance.

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.