Psihološki test – otkrijte šta vam poručuje podsvest (foto)

Pažljivo pogledajte sliku i recite šta ste prvo ugledali na njoj. Proverite rezultat i saznajte šta simbolizuje vaš izbor.

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici: damu sa kišobranom, kovrdžavog čoveka, jedrilicu ili dim iz dimnjaka?

🤓

Gepostet von Jana Bucković am Mittwoch, 24. Juli 2019

Dama sa kišobranom
Damski suncobran je simbol aristokratije, kraljevstva i carstva. Takođe, kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite zaštititi sebe od ovog sveta, ljudi, društva, ali ste otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

Kovrdžavi muškarac
Simbol neke lukavosti, ideje, realizacija koja će doprineti ostvarenju željenog cilja. Bitno je ne preterati, da cilj ne izgubi svoju vrednost. Takođe, čekaju vas zanimljive promene. Konačno, imaćete snage i snalažljivosti.

Jedrilica
Blagostanje će uploviti u vaš dom. Vi ste – čovek prosperiteta, sa velikim planovima i jasnim ciljevima. Bitno je da vaš brod ne potone od opterećenja, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provodite više vremena sa porodicom i najbližima.

Dim iz dimnjaka
Dim simbolizuju dušu koja je napustila telo. Suviše ste zauzeti svojima poslovima, da vaša duša traži spokoj. Ona želi na odmor, u šetnju, nekoliko dana mira. Ona vam viče. Pokušajte da je uslišite, prenosi portal Dnevna doza lepog.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.