Putnica iz noćne more: Pijana pljuvala putnike i udarala osoblje (video)

Jedna pijana putnica izbačena je iz aviona na putu za Las Vegas.

Nakon što je ceo dan pila alkohol, pijana je u avionu maltretirala ostale putnike zbog čega je i izbačena iz aviona i na kraju i uhapšena.Sve je započelo kada je 32- godišnja Valeri Gonzalez, ušla u avion komapnije JetBlue koji je leteo sa Floride za Las Vegas, a pored nje je sedelo 3- godišnje dete.

Glasno se pobunila da ne želi da sedi pored malog deteta nakon što je ceo dan pila, piše The Sun. Ustala je i pronašla neko slobodno mesto na koje je odlučila da sedne, umesto onog koje je imala rezervisano.

Ali nije joj se dopao ni putnik koji je sedeo ispred nje pa je nastavila s glasnim dobacivanjima. Kada je videla da je jedan od putnika snima, počela je da viče na njega: – Želiš da imaš hit? Snimaj ovo k**** – nakon toga je počela da pljuje po putniku koji je sedeo ispred nje.

– Hoćeš da snimaš? Snimaj ovo! Šta sam uradila? Nekome sam rekla da je star zato što i jeste? Ok, pokupiću se iz ovog aviona. J*** se svi.

Članovi posade zamolili su putnicu da napusti avion čim se počela da se nedolično ponaša i zapretili da će pozvati obezbeđenje. U izveštaju o njenom hapšenju navodi se i da je Gonzalesova udarila stjuardesu koja joj nije dozvolila ponovni ulazak u avion, a jedna putnica je posvedočila i da je nju pijana putnica udarila po ruci kada je odbila da s njom zamijeni mesto u avionu.

Gonzalesova je uhapšena i odvedena u pritvor na trežnjenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.