U trendu

Radnik hotela otkrio: „Nikada nemojte raditi ovo u hotelskoj sobi“

Radni jednog hotela otkrio je neke detalje vezane za hotelske sobe i upozorio ljude šta mogu da koriste, a šta ipak ne bi trebalo. Kako piše The Sun, radnik Džejkob Tomski tako je objasnio da u sobi nikada ne bi trebalo da hodate bosi, bez obzira na to koliko pod čisto izgledao.

Džejkob koji radi u hotelijerstvu više od devet godina, rekao je kako su tepisi najprljaviji deo hotelske sobe.

– Usisavaju se između svakog gosta, ali skoro nikada se ne čiste dubinski, možda jednom godišnje, jer za to nema vremena. Tepisi su prepuni bakterija, pa preporučujem da hodate u čarapama ili papučama – rekao je, i istakao da papuče svakako možete poneti sa sobom kući, jer se one u hotelu ne mogu ponovno upotrebiti.

Osim tepiha, rekao je da se dušeci takođe u većini hotela dubinski čiste samo jednom godišnje. Među predmetima koji se retko čiste su i ukrasni jastuci na krevetima, pa je tako savetovao da ih ne koristite ako baš ne morate.

– Oni se zaista retko čiste, samo ako su vidljivo prljavi, a gosti često znaju da ih bacaju na pod pa su puni prašine i prljavštine koja se na njima skuplja – objasnio je.

Dodao je i da se sve te stvari najviše odnose na hotele u kojima je on radio, ali da je često, dok je odsedao negde, uvideo da je to istina i na drugim mestima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar