U trendu

Razotkriveno: Evo kako lažu žene, a kako lažu muškarci prilikom onlajn upoznavanja

Upoznavanje preko interneta danas je postala uobičajena stvar. A kada je reč o ovom virtuelnom flertovanju, u većini slučajeva se događa da se ljudi lažno predstavljaju.

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi, prenose mediji.

Ovo su najčešće laži kojima se služe oni koji srodne duše pronalaze preko onlajn upoznavanja.

Muškarci:

Posao: Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Ako, recimo, dilujete drogu ispred neke lokalne srednje škole ili ste poznati lokalni uterivač dugova, to bismo već mogli razumeti. Zato, ne stidite se nijednog poštenog posla.

Visina: I Tom Kruz je bio niži od skoro svake svoje devojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići: Niste dane i dane provodili po teretanama, šta sad. Nije smak sveta, mnoge devojke ne vole “beton” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo: – Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru – Nije da se pojedine devojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se. Hoće li one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet: Da je ovakav vid upoznavanja postojao pre nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na ceni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira upakovanog u kartonsku kutiju.

Žene

Da su mršavije: Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gde ima manje. Ali, ako se vaša veza krene razvijati prema prirodi stvari, imajte na umu da ćete se jednom morati skinuti do gole kože. I šta onda?

Da su mlađe: Dame se ne pitaju za godine! Zašto skrivati i zašto se stideti svojih godina. Stariti lepo sa stilom nije uopšte teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

Da su više: Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba pola. Jeste li čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”, stoga, uvek se vodite tom parolom i nećete omanuti.

Da imaju puno udvarača: Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići “cenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Kad izađete sa muškarcem kog ste upoznali onlajn, pustite ga da se on sam uveri u istinitost te vaše izjave.

Obline: Obline svakako da privlače muškarce, o tome ne vredi ni diskutovati. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

Biti prirodan i svoj, uvek je najbolje rešenje. Ne podižite sebi “cenu” lažima jer “u laži su kratke noge”…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar