U trendu

Reči su moćne zato jednu ne izgovarajte jer vam krade sreću i blokira vam život

Poznato je kakva je moći reči i koliki je njihov uticaj na naš život. Često izgovaramo reči nesvesno, ne shvatajući koliko značaja one mogu imati. Nekad nas te reči ograničavaju, sprečavajući nas da postignemo uspeh, budemo bolji i priučevmo sreću.

Ipak, postoji jedna reč koju nikada ne bi trebalo izgovarati, jer bukvalno donosi nesreću. Reči imaju moć da programiraju našu svest i stvaraju vibracije oko nas, što je podržano brojnim psihološkim istraživanjima i disciplinama koje se bave značenjem reči. Da bismo privukli pozitivne stvari u svoj život, treba da pazimo na to šta govorimo i da izbegavamo reči koje unose negativnost. Ove reči mogu uništiti pozitivnu energiju i ukrasti nam sreću.

Jedna od takvih reči, verovatno najopasnija jer deluje bezazleno je – „nikad“. Postoje mnogi načini na koje ova reč može zatvoriti nove mogućnosti i izazvati nevolje.

Tri ključna načina na koje „nikad“ može negativno uticati na naš život:

1. Reč „nikad“ simbolizuje nemogućnost delovanja. Kad je izgovaramo, ograničavamo svoj sopstveni razvoj i blokiramo put ka novim iskustvima.

2. „Nikad“ može uticati na sudbonosne susrete i prilike. Ako izgovaramo da nikada nećemo pronaći sreću ili ljubav, ta reč postaje moćno oružje koje se može okrenuti protiv nas. U kontekstu karijere i novca, izgovaranje rečenica kao što su „Nikad neću uspeti“ ili „Nikad neću napredovati“ može nas sprečiti da ostvarimo svoje ciljeve.

3. Univerzum može interpretirati reč „nikad“ kao snažan poziv na akciju. Na primer, izgovaranje „Nikada neću imati probleme“ može paradoksalno privući nesreću i probleme u naš život.

Umesto reči „nikad“ koristite pozitivne afirmacije kako biste aktivirali zakon privlačenja. Umesto negativnih tvrdnji, treba govoriti sebi afirmacije poput „Imam sve što mi treba“, „Privlačim partnera kakvog želim“, „Srećan/srećna sam svakog dana“ itd.

Treba da znate koliko je važno svesno biranje reči i njihov uticaj na našu stvarnost. Budite pažljivi sa jezikom koji koristite kako biste privukli pozitivne promene i iskustva u život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar