U trendu

Remzi najobičniji doručak naplaćuje 2.500 dinara, kritičare nazvao idiotima

Slavni kuvar Gordon Remzi (54) početkom decembra otvorio je luksuzni restoran u Londonu i iznenadio javnost cenama jela koje nisu za svačiji ‘džep’.

Tek kada je predstavio svoj ‘engleski doručak’ mnoge je razočarao, što veličinom porcije, ali više cenom, piše Miror.

Doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (oko 2.500 dinara). Dobio je mnogo kritika zbog cena, a sada je odlučio da odgovori na njih.

– Stojim čvrsto uz ovo jelo. Bez problema bih taj doručak pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem. Znate šta? Ako vas brine cena, onda ga sebi j**** ne možete priuštiti – rekao je Gordon.

‘Engleski doručak’ sadrži dva jaja, jednu kobasicu, pečurke, malo slanine, zapečeni pasulj i grilovani paradajz. Zbog komentara na račun cene proslavljeni šef svoje kritičare naziva idiotima.

U svom restoranu Remzi nudi i burgere, čija cena ide i do 80 funti (10.300 dinara). Kuvar je svoj novi restoran svojevremeno predstavio na društvenim mrežama, gde je puno ljudi oduševljeno onim što priprema. Ali su manje oduševljeni cenama.

– Vrlo čudno. Ne mogu da zamislim da je hamburger ikada dovoljno ukusan da bi opravdao tu cenu – poručili su mu korisnici Tvitera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.