U trendu

Rodila dete dečaku: Drugari mu piju i drogiraju se, a on je otac kakvog nema!

Njegovo ime je Džek Fusil. Ima samo 16 godina i već je otac predivne bebe koju je dobio u periodu života kada momci njegovog uzrasta idu na utakmice, opijaju se po klubovima i rade sve ono što mladost nosi sa sobom.

Gepostet von Jack Fucile am Mittwoch, 25. Mai 2016

Džek Fusil je sasvim slučajno preko poznanice upoznao Ketlin Martin, 30-godišnju Britanku koja je pre njega već dobila dvoje dece iz prethodnih veza.

Iako je duplo starija od njega, Ketlin i Džeku nije smetalo da uđu u vezu koja je posle zaljubljivanja prešla u pravu ljubav.

Posle samo 2 meseca, Ketlin je saopštila Džeku da je trudna očekujući od njega da je ostavi.

Međutim, on je vest prihvatio oduševljeno i krenuo je da uveliko priprema sobu za bebu.

Tri nedelje pre njenog termina, spremali su se za spavanje kad joj je iznenada pukao vodenjak.

Gepostet von Jack Fucile am Dienstag, 21. März 2017

„Ja sam vrištala od bolova dok je Džek zvao bolnicu. Sve se završilo za pet minuta. Kad je beba izašla bila je jako plava, ali Džek se odmah snašao. Zamotao ju je u peškir i pokušao da je zagreje. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela da plače. Mi smo sad jedna velika srećna porodica. Jako sam ponosna na Džeka. Dok se drugi mladići njegovih godina opijaju, on je predivan otac. Kad beba malo odraste pričaćemo mu kako ga je njegov otac porodio. Reći ćemo mu kakav je odličan posao odradio“, rekla je Ketlin Martin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)