U trendu

Rodila dete dečaku: Drugari mu piju i drogiraju se, a on je otac kakvog nema!

Njegovo ime je Džek Fusil. Ima samo 16 godina i već je otac predivne bebe koju je dobio u periodu života kada momci njegovog uzrasta idu na utakmice, opijaju se po klubovima i rade sve ono što mladost nosi sa sobom.

Džek Fusil je sasvim slučajno preko poznanice upoznao Ketlin Martin, 30-godišnju Britanku koja je pre njega već dobila dvoje dece iz prethodnih veza.

Iako je duplo starija od njega, Ketlin i Džeku nije smetalo da uđu u vezu koja je posle zaljubljivanja prešla u pravu ljubav.

Posle samo 2 meseca, Ketlin je saopštila Džeku da je trudna očekujući od njega da je ostavi.

Međutim, on je vest prihvatio oduševljeno i krenuo je da uveliko priprema sobu za bebu.

Tri nedelje pre njenog termina, spremali su se za spavanje kad joj je iznenada pukao vodenjak.

„Ja sam vrištala od bolova dok je Džek zvao bolnicu. Sve se završilo za pet minuta. Kad je beba izašla bila je jako plava, ali Džek se odmah snašao. Zamotao ju je u peškir i pokušao da je zagreje. Nakon nekoliko minuta beba je dobila boju i počela da plače. Mi smo sad jedna velika srećna porodica. Jako sam ponosna na Džeka. Dok se drugi mladići njegovih godina opijaju, on je predivan otac. Kad beba malo odraste pričaćemo mu kako ga je njegov otac porodio. Reći ćemo mu kakav je odličan posao odradio“, rekla je Ketlin Martin.

1 komentar
  1. Viktor Rotmiler

    Nije nista cudno,da decak od sesnaest godina,moze da „napravi“ bebu. Vec sa cetrnaest godina,decaci neznaju sta da rade,sa viskom sperme.!!! Dakle,nije stvar oploditi stariju zenu.Ali,od cega ce ta porodica da zivi ? Ko ce ih idrzavati,kada je otac,ustvari i sam,dete.I kako ce taj maloletni otac,kome treba staralac,koji ce njega vaspitavati,on nije zrela osoba,da se stara o detetu.To je vrlo tragicno po odrastanje tog malog deteta,koji u stvari,nikada nece imati pravog oca,sposobnog da ga uputi u tajne i probleme,koje zivot sobom nosi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike