U trendu

Roditelji se masovno žale zbog seksi nastavnice: „Pokazivati zadnjicu pred decom…“

Nastavnicu iz osnovne škole su napali na internetu jer u učionici nosi usku odeću koja ističe njine atribute.

Nastavnica likovnog iz Nju Džersija često objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija za školu na svom Instagram profilu Toy Box Dollz.

„Na nekim fotografijama učiteljica pozira pored ploče u svojoj učionici, dok druge pokazuju njezine učenike u učionici, iako im se lica ne vide“, prenosi NY Post.

Dok su mnogi pohvalili samouverenu nastavnicu zbog njenih modnih objava, neki roditelji smatraju da su odevne kombinacije neprihvatljive.

Učiteljica se suočila s reakcijama roditelja koji su izjavili da ne bi trebalo da nosi takvu odeću u blizini maloletnika na svom Instagram profilu.

“Vi ste u učionici i fotografišete se na Instagramu kad ste napolju. Pokazivanje fotografija u razredu sa zadnjicom u prvom planu je vrlo neprimereno,” rekao je jedan roditelj. Drugi se našalio: „Ta fotografija jednostavno izgleda ludo i tera vas da očajnički tražite lajkove.“ Treća osoba je dodala: „Jadna si, slikaš zadnjicu tokom nastave?“

Učiteljica je objasnila: „Ja sam stvarno jako dobra učiteljica. Učenici su mi tokom leta slali e-mailove tražeći od mene zadatke. Oni vole umetnost. Ja volim da predajem likovno. Volim da radim s decom na stvaranju umetnosti.“

Pratioci su nastavnicu likovnog obasuli pohvalama, hvaleći njenu „strasti“ prema poslu i podsećajući je da će se uvek naći oni koji će je mrzeti.

Jedan njen kolega je čak napravio video u kojemu pruža podršku podršku nastavnici i tvrdi da kritičari pokušavaju da ovu lepoticu „otpuste“ s posla.

„Pokušavaju da je otpuste jer je previše seksi“, rekao je muzičar Joseph Antonio Cartagena u videu na Jutjubu. “Previše je lepa. Ima previše oblina”, dodao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar