U trendu

Rođeni na ove datume imaju poseban dar za koji i ne znaju, predodređeni su za velike stvari u životu

Numerologija je oduvek privlačila veliku pažnju, iako je za jedne to obična glupost, a za druge prava istina. Veruje se da ljudima koji su rođeni 1, 10, 19. ili 28. dana u mesecu, Sunce pomaže u svemu.

Izuzetno su društveni i znatiželjni, a uvek ih je lako izdvojiti u gomili. Iz njih izvire neka vrsta unutrašnje snage.

Kao deca pokazuju prve znake radoznalosti i uglavnom postavljaju pitanja na koja roditelji ponekad i ne mogu da pronađu odgovor. Imaju sjajan smisao za humor i moćnu pozitivnu energiju.

Imaju razvijeno samopouzdanje, cene sebe i ne plaše se izazova. Najviše uživaju u obavljanju teških i neistraženih zadataka. Tada se osećaju kao pravi heroji!

U poslu mogu da budu izuzetno uspešni jer imaju izvanredne ideje i primenjuju ih sa puno zadovoljstva. Ne plaše se da istaknu svoje sposobnosti i moći, a u poslu uvek ostvaruju ono što su zamislili, bez obzira na teškoće.

Ipak, oni imaju jednu veliku manu koja im može zadavati nevolje na putu životnog razvoja.

Odrasli ljudi rođeni 1,10,19. ili 28. dana u mesecu mogu da budu veliki egoisti. Teško m je da prihvate i priznaju svoje greške i često smatraju da su samo oni u pravu. U ljubavi su predani, ali zaista poštuju sebe i ne spuštaju kriterijume. Ukoliko pokušate da ih uvredite, prema vama će pokazati hladnu ravnodušnost.

Ove osobe su izuzetno snažne, i na polju karijere su uglavnom na vodećim pozicijama. Kada se oslobode ega, mnogo lakše će ići kroz život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar