U trendu

Ruski milijarder ženi nudi bogatstvo za razvod, ona uporno odbija (video)

Ruski oligarh Farhad Ahmetov, upleten u najskuplji razvod, ponudio je da bivšoj supruzi Tatjani plaća četiri miliona evra godišnje i 80 miliona od ukupnog bogatsva kad umre, kako bi konačno završili brakorazvodnu parnicu. Međutim, njegova bivša supruga odbila je ovu neverovatnu ponudu koja bi je mogla koštati i brakorazvodne parnice, koja se vodi u Velikoj Britaniji.

Njeno odbijanje nagodbe zasniva se na sudskom nalogu da joj se isplate 453 miliona evra nakon razvoda, koji traje već dve godine. Ahmetov je, međutim, ignorisao odluku suda da joj isplati polovinu svog bogatstva dok se ne razvedu. Kao posledica toga je oduzimanje superjahte “Luna” milijarderu od strane suda do okončanja razvoda.

Tatjana, naime, želi da proda jahtu, dok njen bivši muž tvrdi da bi je radije video na otpadu nego se odrekao vlasništva. Milijarder se nada će se sud u Velikoj Britaniji priznati odluku ruskog suda o okončanju njihovog braka, do kojeg je došlo zbog Tatjanine afere sa prijateljem njihovog sina. Ahmetov, također, tvrdi da engleski sud nema prava da posreduje, jer se par razveo 2000. godine u Moskvi, dok su još bili ruski državljani.

https://www.instagram.com/p/yiMCCXlMJL/?tagged=farkhadakhmedov

Naime, njih dvoje su se već razveli sudski u Rusiji, ali je Tatjana parnicu oko razvoda i podele imovine pokrenula pre dve godine u Velikoj Britaniji. Oba njihova sina Temur (25) i Edgar (21) podržavaju oca u pravnoj borbi, a pred oba suda su potvrdili majčinu aferu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar