U trendu

Sa slušalicama na ušima je prelazila prugu i nije čula voz: Kraj snimka nije za one sa slabim srcem

Hod po ivici života i smrti, prelaženje pruge dok „trešti“ muzika preko slušalica i nesvesnost voza koji nailazi. Ovako se ukratko može opisati šokantan snimak koji se širi društvenim mrežama.

Using headphones while crossing the railway from Whatcouldgowrong

Devojka je sa sušalicama na ušima prelazila prugu i nije čula da joj se voz približava. A nije ni gledala. A onda ju je sam Bog spasio. Toliko da za sekundu, a možda i mili, piko, ili čak nano deo te jedne sekunde izbegne da je voz pokosi i usmrti, ili pak nanese opasne telesne povrede.

Situacija je bila zabeležena na sigurnosnim kamerama železničke stanice, a devojka se na kraju krsti u šoku, strahu i nesvesti da je umalo sebi presudila zbog nepažnje i nedovoljne prisebnosti dok joj u zagrljaj pritrčava jedna žena, očigledno da je zagrli i uteši.

Snimak je, naravno, završio na društvenim mrežama, a mnogi su u besu osudili mentalnu odsutnost devojke koja je zbog slušalice i muzike sebi mogla da oduzme život, a da i vozača i njegovu porodicu unesreći.

Drugi su, pak, iskreno napisali da su imali slične situacije, ali da su nakon toga bili mnogo obazriviji, te da veruju da devojka takvu grešku i takav rizik više nikada neće ponoviti.

A nadamo se da će svi generalno shvatiti koliko nošenje slušalica na ulici i u saobraćaju može da bude opasno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)