U trendu

Sablasni prizor: Ljudi tvrde da su videli duh žene na drevnom groblju (foto)

Britanka Mendi Stil iz Sanderlenda, zaputila se pre desetak dana na izlet u Tajmaut kako bi posetila drevno i istorijsko groblje i okinula nekoliko lepih fotografija.

Međutim, nije niti slutila da će zabeležiti sablastan prizor među ruševinama na groblju. Kada je pregledala fotografije koje je snimila, Mendi je uočila nešto što sliči na duh žene obučene u staromodnu odeću, kako stoji iza porodice.

Mendi tvrdi da ženu nije videla kada je okidala fotografiju, a ni naknadnim pregledom svih fotografija nije tu ženu pronašla ni na jednoj.

Žena sa šeširom

„I moja ćerka je fotografisala u isto vreme na sličnoj lokaciji i na njenim fotografijama nema ničega. Pregledala sam celu galeriju fotografija i niko na njima nije bio tako obučen niti je nosio šešir. Uz to, svi smo nosili letnju odjeću. Ja jednostavno ne zna ko je to“, rekla je Britanka, prenosi LadBible.

Na fotografiji se vidi žena kako stoji u blizini litica obučena u dugi zimski kaput sa šeširom. Mendi kaže da je fotografija snimljena oko 13 sati i da je vidljivost bila vrlo dobra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar