U trendu

„Samo na Balkanu“: Norvežanin ostao šokiran scenom koju je zatekao na putu (video)

Norveško-somalijski bloger „Mozzy“ odnosno, Mustafa Ahmed, kako se zove, početkom februara odlučio je da se privremeno preseli u Sarajevo i učini ga svojom bazom za obilazak brojnih drugih gradova i lokacija u okolini. Ono što je doživeo tamo, ostaće mu urezano u sećanju, jer, ono što je nama „kao dobar dan“, strancima je ipak čudno.

Osim što na svom Instagram profilu, gde ga prati više od 100.000 ljudi iz celog sveta, promoviše kulturne i prirodne lepote Bosne i Hercegovine, Mozzy takođe objavljuje video snimke nekih neobičnih situacija na koje nailazi tokom svojih putovanja, a nedavno je objavio klip koji prikazuje za njega čudnu scenu na ulici.

Na snimku koji je označio sa „Samo na Balkanu“ vidi se kako je vozač ispred njega zaustavio automobil kako bi kratko porazgovarao s jednim prolaznikom, po svemu sudeći njegovim poznanikom od ranije, prenosi Klix.ba.

Naravno, ovo i kod nas možemo da vidimo često, pogotovo u manjim sredinama.

„Pogledajte ovo, pogledajte. Oni razgovaraju, a ja sam iza njih… Šta da radim? Katastrofa“, komentariše Mozzy u videu. U istoj objavi on je pitao svoje pratioce sa naših prostora da li se to i njima nekad dešava, a oni su mu odgovorili uglavnom u šaljivom tonu.

„Polako, opusti se. Mi nismo Amerika“, „Pričekaj malo pa objavi na Instagramu… Taj balkanski stav…. Ruke iza leđa“, „U Bosni si, to je normalno“, pisali su njegovi pratioci.

Ipak, neki su mu preporučili da nikako ne radi jednu stvar.

„Da, i ako se odvažite da im zatrubite, oni bi mogli da postanu agresivni“, „Hteo sam da napišem isto. Zatrubi ako se usuđuješ!“, „Samo sedi i čekaj. Ako zatrubite, mogli bi izazvati svađu. Nema smisla raspravljati“, savetovali su ga pratioci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)