U trendu

Samo oni sa visokim IQ mogu da pronađu grešku na ovoj slici za manje od 12 sekundi

Da li imate oštar vid i brze reflekse? Pronađite grešku na ovoj slici u roku od 12 sekundi.

Rešavanje ovih mozgalica zahteva od vas da razmišljate kreativno i naterate sebe da razmislite o načinima na koje se problem može lako rešiti. Mozgalice su prilično jednostavne ako razbijete proces njihovog rešavanja primenom različitih strategija koje pomažu u njihovom rešavanju. Razmišljanje van okvira, na primer, olakšaće vam da otkrijete rešenje ove mozgalice.

Ako ste ljubitelj rešavanja mozgalica i želite da pokušate da rešite jednu, imamo jednu koju možete da isprobate na slici iznad. Imate samo nekoliko sekundi da rešite ovu mozgalicu sa slikom i pronađete detalj koji je pogrešan na njoj. Dajte sve od sebe i pokušajte da ga pronađete u zadatom roku. Pogledajte pažljivije sliku i pokušajte da odgovorite na nju. Još uvek imate nekoliko sekundi.

Pronalaženje odgovora na mozgalicu nije težak zadatak. Biće vam potrebno samo nekoliko sekundi da dobijete odgovor sa ovih slika. Samo treba da se koncentrišete i pažljivo posmatrate sliku kako biste rešili ovu mozgalicu. Nakon što pronađete rešenje za mozgalicu, osećaćete se kao da ste osvojili veliku nagradu.

Mnogi mogu pomisliti da je prsten na pogrešnom prstu. Ali to nije odgovor, jer je ovo samo normalan prsten. Greška je u satu. Ručni satovi se proizvode sa iglom za podešavanje uvek na desnoj strani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (16)