Samo u Rusiji: Napao ga medved, odbranio se na najneverovatniji način (foto)

Nikolaj Igrit (29) iz Tuve iz Rusije odgrizao je jezik medvedu i tako se odbranio od njegovog napada, prenose mediji.

Ovaj bizarni napad dogodio se u junu u regiji Pij Hemski. Nikolaj Igrit je s prijateljima krenuo u šumu da sakuplja jelenske rogove, ali u trenutku napada bio je sam.

– Kada sam video medveda, prvo sam se skamenio od straha. Nisam imao nikakvo oružje, čak ni nož. Počeo sam da vičem, misleći da me tako neće napasti, ali medved je pojurio galopom prema meni. Uspeo sam da ga udarim pesnicom u glavu, ali on je skočio na mene i oborio me – kaže Nikolaj, koji je sada u bolnici grada Kizil.

Medved je počeo da ujeda čoveka po stomaku, rukama i glavi. Nikolaj je u jednom trenutku uspeo da uhvati životinju za jezik, a zatim i da muo dgrize deo jezika. Životinja je odmah pobegla.

Drugovi su doveli Nikolaja u bolnicu tek sledećeg dana, a lekari su mu odmah dijagnostifikovali brojne povrede na licu, glavi, rukama i stomaku. Uspeli su, ipak, da stabilizuju povrede i život mu nije u opasnosti. Nikolaja i njegove drugove ispitala je policija.

Ova neobična vest brzo se prenela Rusijom, ali i celim svetom, a mnogi su isprva posumnjali u njenu istinitost. Ipak, za sada nijedan uticajan medij nije vest ocenio kao lažnu.

1 komentar
  1. bambi

    Ja isto, kada me smara devojka, ugrizem je za jezik i ona pobegne bez obzira glavom!

Napišite komentar