U trendu

Savršeno se uklopio: Samo 4% ljudi može da pronađe psa koji se krije u ovoj kuhinji

Kućni ljubimci mogu da budu veoma lukavi, pa se ponekad sakriju nama pred nosom, ali se savršeno zakamufliraju što dovodi do stresnih minuta kada mislite da ste ih nekako izgubili.

Nova fotografija je postala viralna, zbunjujući gledaoce, a na njoj se nalazi pas koji se savršeno uklopio u okruženje i potpuno se stopio sa kuhinjom.

Fotografija je podeljena na Fejsbuku i zbunila je gledaoce koji su uzaludno pokušavali da pronađu pasa u kuhinji.

@sherifelsahly

It took me 5 minutes to find😅#sherifelsahly

♬ original sound – Sherif El Sahly

Ova fotografija je optička iluzija, fokusirana na kuhinju, a razni korisnici delili su na drugim platformama.

Šerif El Sali (@sherifelsahli) je ovu mozgalicu podelio na TikTok-u, tvrdeći da samo četiri procenta gledalaca može da primeti psa koji se krije pred njihovim očima.

„Ako ga pronađete, napišite u komentarima ispod koliko vam je vremena trebalo da ga pronađete i pošaljite ovo prijatelju da vidite da li i oni mogu da ga pronađu“, napisao je on.

Možete li da pronađete psa?

Ova fotografija kuhinje ima sve standardne elemente – drvene ormariće, frižider, vrata, malu srebrnu kantu za smeće i neke prostirke.

Gledaoci su u komentarima diskutovali o tome koliko im je vremena trebalo da uoče psa, ili čak da li su ga uopšte pronašli.

„Trebalo mi je dva minuta“, napisao je jedan gledalac.

„Trebalo mi je 6 sati“, napisao je neko drugi.

Drugi gledaoci su rekli da mogu odmah da uoče psa.

Ako ste pronašli psa ili želite da znate gde se nalazi, ako dovoljno dugo budete gledali u crnu prostirku, videćete da je to mesto gde je vešto prikriven.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)