U trendu

Šef ga pozvao u 3 ujutro da dođe da radi na slobodan dan, odgovor konobara postao hit

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude širom sveta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora da dođe da radi na svoj slobodan dan, a to mu je javio u 3 ujutro tog istog dana. Osim što je dao otkaz, konobar je objavio i poruke koje su vrlo brzo postale viralne.

„Treba da dođeš danas u smenu od 11 do 22 sata. Imamo događaj i jednog konobara“, napisao mu je šef u tri ujutro.

Ovaj ga je pristojno podsetio da mu je slobodan dan i da ne može da radi. Ton poruka njegovog šefa znatno se promenio te mu je poručio kako mora da bude „timski igrač“.  „Ne možeš samo da misliš na sebe“, napisao mu je, prenosi TodayUKNews.

Konobar mu nije ostao dužan: „Zašto mi tek sad, u 3 ujutro govorite da danas treba da radim u 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne dolazi mi se na posao mamuran da radim toliko dugo na slobodan dan.

Šef mu je bezobrazno odgovorio kako „nije dobro da se previše napije“.  „Ti to govoriš konobaru da ne pije u svoje slobodno vreme? Želiš li da kažeš i kuvarima da ne jedu kad ne rade?“ upitao ga je u poruci uz emodži smeška. Naveo je još i to da bi došao da radi da mu je to neko javio u primereno vreme. Njegovom šefu to se očigledno nije svidelo jer mu je napisao da će morati da razgovaraju o njegovom ponašanju. Konobaru to opravdano nije dopalo te je dao otkaz.

„Svuda se traže konobari. Mislim da ću otići da radim na jedno od tih mesta. Dosta mi je tebe“, napisao je, na šta mu je njegov šef poručio da će zažaliti.

Konobar mu je samo odgovorio: „Poliži mi mi guz***.“

Konobar je poruke podelio na Reditu, nakon čega su se proširile internetom. „Pitao te i rekao si mu ‘ne’. Nema pravo da ti govori kako treba da se ponašaš kad nisi na poslu“, napisala mu je jedna osoba.

„Ako žele da ljudi uvek budu spremni za posao, treba da im za to i plate“, dodao je drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (10)