U trendu

Selfi dekica iz Kraljeva hit u regionu: Za 48 sati preko 30.000 pratilaca (foto)

Zoran Stanković iz Kraljeva bukvalno je preko noći postao hit na Instagramu jer pre samo dva dana na ovoj društvenoj mreži pratilo ga je 105 ljudi, a ta brojka porasla je na neverovatnih 30 hiljada.

View this post on Instagram

#zoranstankovic 20.04.2019 Novi dan, nove naočare

A post shared by Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950) on

Deda Zoran ili čika Zoki kako ga od milja zovu, svakodnevno na Instagram postavlja svoje selfi fotografije i do sada ih ima preko hiljadu, a u intervjuu za Index otkrio je kako je uopšte otvorio profil na ovoj društvenoj mreži i kako se nosi s novostečenom i neočekivanom slavom.

„Profil imam od prošle godine, otvorila mi ga je ćerka čisto za privatno korišćenje. Tokom fotografisanja nisam ni razmišljao da će to nekome biti interesantno i da će to uopšte neko pratiti, tako da su samim tim i moje slike objavljene bez razmišljanja o tome“, priznaje i dodaje da ga je nagla popularnost zbog toga veoma iznenadila.

„Prilično sam iznenađen. I nadam se da će sve ostati u granicama normale. Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima koji me prate i kojima sam uopšte interesantan“, kaže skromno simpatični Zoran koji je već počeo da prima i neke poslovne ponude.

„Stiglo je puno poruka, između ostalog i poslovnih, ali iskren da budem nisam uspeo još uvek sve da pogledam“, dodaje

„Zatečen sam celom situacijom“, naglašava deda Zoran.

https://www.instagram.com/p/Bv_7iFZlP0m/

Ovaj simpatični dekica na Instagramu ima profil sa nadimkom @zoran.stankovic.3950 i svakodnevno objavljuje svoje selfieje ispod kojih u opis stavlja samo datum na koji su nastale i lokaciju koja je u većini slučajeva Kraljevo.

„Šta ti je moć društvenih mreža“, komentarisali su neki nakon Zoranove nagle slave o kojoj sanjaju mnoge infulenseri i influenserke koji svakodnevno pokušavaju raznim objavama da privuku pratioce. Zoranu je to uspelo sasvim slučajno i neplanirano, a sudeći prema tome da broj pratilaca stalno raste, ostaje da vidimo šta nam šarmantni gospodin iz Kraljeva sledeće priprema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.