U trendu

Sin bogataša vređao crnce u metrou, pogledajte šta su mu uradili (video)

Na internetu je osvanuo snimak z londonske podzemne železnice na kojoj se vidi kako jedan muškarac tokom vožnje viče i vređa trojicu crnaca koji su se vozili u istom vozu.

‘Crni ste! O moj Bože! Vi ste moji kućni ljubimci!’, vikao im je.

‘Niko ne želi da čuje to smeće koje govoriš! Odvratno!’, uzvratili su mu neki od putnika.

On je nastavio svoje rasističke komentare.

Nakon što je voz stao na idućoj stanici, muškarac je gestikulirao trojici crnaca koji su se vozili. Oni su ustali sa svojih sedišta, krenuli prema izlazu, a jedan od njih ga je udario u lice. Zatim je pao na leđa i ostao da leži u vozu bez svesti.

Nakon što se taj snimak pojavio na internetu, ispostavilo se da se radi o sinu bogatih vlasnika građevinskih firmi. Biliju Stilu (31) tokom vožnje u londonskom metrou uzvikivao je rasističke primedbe prema trojici crnaca, a jedan od njih ga je nakon nekog vremena udario u lice, nakon čega se on onesvestio.

Majka ovog nasilnika, Toni Stil, rekla je da se njen sin sam predao policiji i da neće podneti tužbu protiv muškarca koji ga je udario.

‘Na tom snimku koji je postao viralan je Bili. On je sam otišao na policiju. Ne želi da muškarac koji ga je udario bude zbog toga kažnjen’, ispričala je njegova majka i dodala da je njen sin zbog svog ponašanja potražio i stručnu pomoć, javlja The Sun.

Bili Stil inače stanuje u Notingemu, u jugoistočnom delu Londona, gde se stanovi prodaju za 320.000 funti, a komšije su novinarima ispričali da je i ranije upadao u nevolje.

Pre dve godine je izbačen iz jednog puba jer je gnjavio konobaricu. Nekoliko minuta nakon što su ga izbacili, vratio se tamo, pocepao košulju i krenuo da se tuče sa ostalim gostima. Oni su mu slomili nos i ponovno ga izbacili napolje.

Njegovi poznanici počeli su da se udaljaju zbog takvog ponašanja, a ispričali su da je sve bilo u redu do pre nekoliko godina. Do tada nije bio agresivan.

– Mislim da mu je potrebna pomoć oko mentalnog zdravlja. Ne verujem da želi da bude takav i ponaša se tako destruktivno. Ja nisam s njim razgovarao od početka godine zbog takvog ponašanja’, ispričao je za The Sun jedan njegov poznanik.

Neki od komšija su pak rekli da on često pije i da nije baš popularan među stanarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar