U trendu

Sipmatični Amerikanac koji je snimo pesmu „Srpkinja“ oduševio Hrvate (video)

Simpatični mladić iz Los Anđelesa oduševio je publiku hrvatskog izdanja takmičenja Supertalenat znanjem srpskog jezika i izvedbom pesme „Ove noći jedna žena“ Zlatka Pejakovića, ali za one koji poznaju njegov lik i delo taj nastup nije bio nikakvo iznenađenje.

Ron Holsi, naime, već godinama snima obrade srpskih i balkanskih pesama, a u našu zemlju toliko je zaljubljen da je snimio i pesmu „Srpkinja“.

Na Jutjubu je mnoštvo njegovih obrada Tome Zdravkovića i ostalih legendarnih pesama, a pre tri godine takmičio se i u jednom muzičkom šou u Srbiji.

Kako je sve počelo? Ron se na jednom putovanju u Srbiju zaljubio u balkanski način života. Zatim je počeo da uči jezik i narodne pesme koje su mu se veoma dopale tokom boravka u našoj zemlji, pa je počeo da postavlja obrade narodnih hitova na svoj Jutjub kanal. Obrade su počele da se šire društvenim mrežama i Ron je postao veoma popularan u Srbiji.

„Jako mi se sviđa život na Balkanu. Uživate u životu i cenite prave vrednosti. Obišao sam čitav svet i nigde me nisu ugostili kao u Srbiji, volio bih da živim ovde“, rekao je jednom prilikom Ron koji je za vreme strašnih poplava u Srbiji i BiH skupljao pomoć u Americi.

Napišite komentar