Sirota, mala bogatašica: „Udala sam se za milionera i ovo je najgore što proživljavam“

Život u luksuzu i raskoši san je mnogima, ali ne i Lindi iz Dubaija. Barem ona tako kaže. Njena ispovest na TikToku digla je veliku prašinu, budući da je otkrila sve „poteškoće“ s kojima se suočava kao žena milionera.

Ukratko – Linda mora da u svakoj sekundi izgleda tip-top i da stalno putuje.

Njeni snimi imaju milionske preglede jer se u njima ona žali na ono o čemu većina samo mašta.

Linda Andrade (23), rođena u Jordanu, kaže da je udata za neverovatno bogatog trgovca kripto valutama iz Dubaija po imenu Riki Andrade. Navodno su se venčali kada je ona imala 19 godina.

Samoproglašena prava domaćica Dubaija otkriva, kako kaže, mračnu stranu braka sa bliskoistočnim magnatom.

Mane njenog raskošnog načina života su to što joj muž nikad ne daje da ona vozi kola, da leti samo prvom klasom, muž joj kupuje previše stvari, uvek najskupljih brendova, i stalno joj nudi mnogo hrane.

„Obed uvek mora da bude spektakl“, kaže ona uz snimak na kom se vide specijaliteti od morskih plodova, suši i druge delicije dostojne najboljih restorana sveta, a prenosi Zadovoljna.rs.

https://www.instagram.com/p/CsEg0U3MWzX/

Priča i kako je umorna od svih putovanja jer stalno negde idu.

S druge strane Linda, koja je odrasla u Americi u jednosobnom stanu sa još šest članova porodice, kaže i da se stalno plaši da će biti opljačkana i da će joj neka druga žena ukrasti muža.

Ta njena priča pokrenula je brojne komentare, pa joj ljudi širom sveta poručuju kako preteruje jer ti njeni problemi nisu zasta pravi problemi, sem tog straha od pljačke. Neki su se i ponudili da se zamene s njom.

Zbog toga je Linda objavila i snimak u kom nabraja zašto je dobro biti u braku s milionerom, gde kaže kako je sjajno što nikad ne mora da brine o novcu, da se u buticima prema njoj ponašaju kao prema kraljici, da svako veče ide u najbolje restorane, pa ne mora da kuva i da obilazi najlepša mesta na planeti.

Linda je inače preduzetnica od svoje 16. godine, a bavila se i organizacijom svečanosti za poznate ličnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.