U trendu

Sjajan savet za sve dame: Samo ovako džeparoš nikada neće prići vašoj torbi (VIDEO)

Počela je škola, svi se vraćaju na posao, a javni prevoz je krcat. Nažalost, gradski prevoz i druge gužve, kao što su koncerti ili dočeci, mogu biti omiljena mesta za džeparoše.

Da biste se zaštitili dok putujete ili uživate na takvim događajima, važno je dodatno osigurati svoju tašnu. S obzirom na to da džeparoši često deluju brzo i neprimetno, ključno je da budete korak ispred njih.

Ako vaša tašna ima dugačak ili dupli kaiš, što je sada uobičajeno, možete ga postaviti na način koji će otežati džeparošima pristup. Samo trebate deo kaiša postaviti oko struka, a drugi deo preko ramena. Ova tehnika čini vašu tašnu manje dostupnom i smanjuje rizik od krađe.

@synnoveardal

#stich with @Synnøve Årdal I have done a super slow version for you guys!! Honestly such a good way of keeping your bag secure on holiday and in sketchy areas! Pro tip: hide the label #girlproblems#chanel#earrings#howto#staysafe#metro

♬ original sound – Synnøve Årdal

S obzirom na to da slika bolje ilustruje postupak, predlažemo da pogledate video iznad. Tako ćete jasno videti kako pravilno nositi tašnu kako biste se zaštitili od džeparoša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.