U trendu

Skandal: Prekoputa vrtića u Beogradu otvoren seks-šop!

Stanovnici beogradskog naselja Belvil žalili su se medijima na to što je prekoputa vrtića otvoren ni manje ni više nego seks-šop.

„Veliki sam protivnik toga, deca su u pitanju. Imam dvoje dece, kakav crni seks-šop“, rekli su ogorčeni građani za televiziju B92.

Vlasniku radnje nikako nije jasno zašto ljudima smeta njegova prodavnica, navodeći primer bilborda i kioska na kojima se mogu videti daleko gore slike nego u izlogu kod njega.

„Ima slika na bilbordima koje su provokativnije nego na mojoj radnji. Da otvorimo dnevne novine i da stavimo pored mog izloga da vidimo šta će biti provokativnije i bezobraznije. Desi se da muškarac ne može da ima odnos, kupi seksi igračku ženi i spasi brak. Kupovale su i komšije pa vidim da je ispao problem“, kaže vlasnik radnje.

Opština Novi Beograd se ogradila od slučaja. Kažu da nemaju ništa sa ovim seks-šopom te da su se oni uredno registrovali u APR-u i otvorili radnju kao i svaku drugu.

Psihijatar i seksolog Jovan Marić ipak smatra da prodavnici igračaka za odrasle nije mesto pored vrtića.

„Nisam siguran, kad dete vidi i raspituje se, pa neko kaže gumeni i plastični polni organi pa dete to zamišlja pa će mu neko objasniti ko zna kako nakaradno, a to nije dobro“, ističe Marić.

Ova priča zainteresovala je i naše forumaše koji su odmah otvorili diskusiju.

1 komentar
  1. Viktor Rotmiler

    Mislim da je ova prica,o stetnosti sex sopa,u blizini vrtica,cista malicioznost i prodavanje laznog morala.Ono sto je zaista stetno i opasno,to je dilovanje droge,u Osnovnim skolama.To su prizori rata,razaranja i ubistava,na TV ekranima svih TV stanica svakodnevno Kako se otvori bilo koja TV stanica prve slike na ekranu su sta ? Nasilje,perverzna mucenja i ubistva sa prizorima surovih silovanja.To su strasne stvari.A to sto mozda u izlogu stoji neki plavi,zeleni,ili zuti gumeni penis…ne.To nece nastetiti nasoj deci.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike