U trendu

Skandalozna scena na venčanju: Zbog mladine šale matičar otkazao ceremoniju, pogledajte šta je uradila

Venčanja mogu da budu vrlo stresna, pa poneka mala šala nije naodmet da se opusti atmosfera, ali jedna nevesta je umalo preterala…

Svi znamo da su venčanja prepuna radosti i sreće za mladence, porodicu i prijatelje. Međutim, ponekad previše opuštanja i šala mogu dovesti do neočekivanih situacija. U jednom video-snimku koji je nedavno postao viralan prikazana je jedna neobična, komična situacija koja je skoro uništila venčanje.

@abogadoarias

#abogado #derecho

♬ sonido original – Fernando Jose Arias

Glavna protagonistkinja ovog događaja je mlada dama po imenu Mirijam, koja je svojim šaljivim duhom odlučila da iznenadi sve prisutne tokom ceremonije sklapanja braka. Umesto klasičnog „da“, koje bi označilo njen pristanak, izgovorila je „ne“. S namerom da nasmeje sve prisutne, Mirijam nije ni slutila da će njena šala izazvati takvu buru reakcija.

Njen izabranik Danilo je brzo shvatio da je reč o šali, nasmejao se i odgovorio potvrdno. Međutim, trenutak iznenađenja usledio je kada je matičar odlučio da se uhvati u koštac sa situacijom. Bez trunke smeha u glasu, matičar je odlučno izjavio:

„Šale nisu primerene u ovom trenutku. Nećemo završiti venčanje danas. Molim vas da se obratite sekretaru kako biste zakazali novi termin.“

Ova neobična reakcija ostavila je sve prisutne u šoku, uključujući i Mirijam. Njen pokušaj da unese malo humora u svečanu atmosferu venčanja očigledno se nije dobro završio. Ovaj iznenađujući incident nas podseća na to koliko je važno pažljivo birati trenutke za šalu i razumeti situaciju u kojoj se nalazimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar