U trendu

Slavna glumica otkrila: „Treći put se borim sa rakom“ (video)

Australijska glumica Olivija Njutn Džon, koja krajem septembra puni 69 godina, gostujući na kanalu televiziji „Seven“ otkrila je da se rak ponovo vratio i zahvatio deo kičme.

Na pitanje da li je uplašena Australijanka je priznala:

– Ne mogu da kažem da me u nekim trenucima ne uhvati strah, čovek sam… Ali moj suprug je uvek uz mene, i on me uvek podržava. Verujem da ću pobediti, to je moj cilj – istakla je zvezda „Brilijantina“.

Olivija se sa rakom borila dva puta ranije. Prvi put 1992. godine se lečila od raka dojki, a nakon uspešnog oporavka i otklanjanja tumorskog tkiva lekari su 2013. godine pronašli tumor u njenom ramenu nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala.

U intervjuu Njutnova je otkrila svoje metode lečenja. Osim tretmana radioterapije, koje se sprovode pod nadzorom lekara, ona se trudi da njena ishrana bude što zdravija i koristi ulje kanabisa kako bi lakše podnela bolove.

Olivija kaže da je odlučila da ovu borbu sa rakom ipak zadrži za sebe:

– Prvi put sam govorila o tome, drugi put mislim da stvarno ne moram. Jednostavno, to nije nešto što treba da delim sa ljudima. Reč je o mom životu i rešila sam da ga čuvam za sebe.

Osim što se Olivija bori sa rakom, ova bolest je u prošlosti zadesila drugog člana njene porodice. Pre pet godina nena sestra je preminula šest nedelja nakon što joj je dijagnostifikovana agresivna forma raka koji je zahvatio mozak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar