U trendu

Slavna glumica otkrila: „Treći put se borim sa rakom“ (video)

Australijska glumica Olivija Njutn Džon, koja krajem septembra puni 69 godina, gostujući na kanalu televiziji „Seven“ otkrila je da se rak ponovo vratio i zahvatio deo kičme.

Na pitanje da li je uplašena Australijanka je priznala:

– Ne mogu da kažem da me u nekim trenucima ne uhvati strah, čovek sam… Ali moj suprug je uvek uz mene, i on me uvek podržava. Verujem da ću pobediti, to je moj cilj – istakla je zvezda „Brilijantina“.

Olivija se sa rakom borila dva puta ranije. Prvi put 1992. godine se lečila od raka dojki, a nakon uspešnog oporavka i otklanjanja tumorskog tkiva lekari su 2013. godine pronašli tumor u njenom ramenu nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala.

U intervjuu Njutnova je otkrila svoje metode lečenja. Osim tretmana radioterapije, koje se sprovode pod nadzorom lekara, ona se trudi da njena ishrana bude što zdravija i koristi ulje kanabisa kako bi lakše podnela bolove.

Olivija kaže da je odlučila da ovu borbu sa rakom ipak zadrži za sebe:

– Prvi put sam govorila o tome, drugi put mislim da stvarno ne moram. Jednostavno, to nije nešto što treba da delim sa ljudima. Reč je o mom životu i rešila sam da ga čuvam za sebe.

Osim što se Olivija bori sa rakom, ova bolest je u prošlosti zadesila drugog člana njene porodice. Pre pet godina nena sestra je preminula šest nedelja nakon što joj je dijagnostifikovana agresivna forma raka koji je zahvatio mozak.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike