Slavna glumica se ne predaje iako je u četvrtoj fazi raka: „Zaista sam dobro…“

Glumica i pevačica Olivija Njutn Džon pojavila se na humanitarnoj večeri u Holivudu usprkos teškoj bolesti.

Ova 70-godišnja australijska zvezda je u četvrtoj fazi raka dojke, a svojim obožavaocima je želela da pokaže da ne gubi nadu i kaže da se oseća odlično, prenosi USA Today.

– Kad vam dijagnostifikuju karcinom ili neku drugu ozbiljnu bolest, kao da odjednom i dobijete vremensko ograničenje. Ako verujete statistikama, doprinećete crnim prognozama, jer, ako vam neko kaže da vam je ostalo još šest meseci života, verovatno će to biti tačno toliko, jer u to verujete – rekla je glumica.

Olivija je od raka dojke obolela pre 27 godina i tada se uspešno izlečila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Zvezda „Brilijantina“ nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti.

– Želim da svi znate da sam tu i da se osećam odlično. Zaista se dobro osećam. Ovo je za mene bila godina puna izazova jer sam slomila ključnu kost u karlici i morala sam ponovo da naučim da hodam, ali sam snažna i osećam se voljeno svakog minuta – dodala je glumica.

Na humanitarnoj večeri ‘Dance Awards & Cancer Benefit Show’ skupljala su se sredstva za lečenje raka. Olivija je nedavno gostovala u emisiji ’60 minuta’ i otkrila da ne zna koliko će još dugo živeti, jer je šansa za izlečenje raka, koji se sad u četvrtoj fazi, vrlo mala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.