Slavni fudbaler godinama spavao s bratovom ženom, on mu se osvetio na originalan način (video)

Rajan Gigs jedan je od najvećih igrača Mančester junajteda i Velsa u istoriji. Njegov brat Rodri nije bio tako uspešan na fudbalskom terenu, a Rajan je imao više uspeha i kod lepšeg pola, pa tako i kod Rodrijeve žene Nataše.

Od 2003. do 2011. godine  su uspešno skrivali aferu, ali kad je sve izašlo u javnost, uz Rodrija je stao samo otac Deni, prenose mediji.

– Stidim se svog sina Rajana – rekao je Deni kad je poznatiji brat postao velški selektor.

Ostatak porodice stao je na Rajanovu stranu, a to je pomoglo Rodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene da živi mirnim porodičnim životom.

Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i preboleo to što se dogodilo, ali, iako i dalje ne priča s bratom, odlučio je da mu „osveti“ glumom u jednoj reklami za englesku kladionicu. Cela reklama ustvari je napravljena tako da aludira na postupke starijeg brata.

– Ja sam Rodri Gigs i želim vam pričati o odanosti. Uvek sam bio odan u životu. Uvek sam išao u isti pab i uvek sam navijao za reprezentaciju – govori mlađi brat.

Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo, a nakon toga Rodri gleda utakmicu Velsa, jednu od onih koju je vodio baš njegov brat i koju je njegova reprezentacija izgubila.

– Selektor će morati odgovoriti na mnoga pitanja – čuje se glas komentatora, još jednom aludirajući na Rajanovu aferu.

– Stvar je u tome što vas odanost neće odvesti nigde u životu. Stoga, živite za nagrade – završava reklama, dok Rodri odlazi u skupom Maseratiju, jasno pokazujući šta misli o „bratovom nožu u leđa“.

– Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, malo na Rajanov račun. Nekima će biti smešna, neke će razljutiti, ali danas živimo u svetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Ja se s tom pričom mogu šaliti jer sam je preboleo. Ja sam krenuo dalje, on je krenuo dalje i Nataša je krenula dalje. Briga me kako će Rajan reagovati – rekao je mlađi Gigs za „Metro“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.