Slavni pevač brani Harija i Megan: Ja sam im platio putovanje privatnim avionom (foto)

Britanski muzičar Elton Džon stao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Harija i Megan, napisavši na Tviteru da je duboko uznemiren „Iskrivljenim i zlonamernim“ izveštavanjem medija o nedavnom putovanju bračnog para sa bebom Arčijem u Nicu u Francuskoj.

Elton Džon, dugogodišnji prijatelja pokojne princeze Dajane, napisao je da oseća da je njegova dužnost da zaštiti mladu porodicu od medija, s obzirom na bliskost sa Harijevom majkom, optužujući medije da su doprineli njenoj preranoj smrti.

Džon u tvitu tvrdi da su on i njegov partner Dejvid bili ti koji su platili vojvodskom paru let privatnim avionom jer su želeli da imaju visok nivo „preko potrebne“ bezbednosti, preneo je sinoć „Vašington post“.

„Nakon naporne godine teškog rada i posvećenosti dobrotvornom radu, Dejvid i ja smo želeli da mlada porodica ima privatni odmor u sigurnosti i miru našeg doma“, napisao je Džon.

Princeza Dajana je poginula u Parizu 1997. godine, a sedam fotografa je optuženo za ubistvo iz nehata, ali su optužbe protiv njih potom odbačene.

Mediji su u pomno pratili nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa a posebno čime su se prevozili.

Proteklih dana internetom su kružile mutne fotografije mlade porodice kako izlazi iz privatnog aviona, a mediji su isticali da je u pitanju njihovo treće putovanje privatnim avionom ovog leta.

Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima poslednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao neuobičajeno oštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj devojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbednost.

(Tanjug)

1 komentar
  1. bambi

    Lepa je ova Megan. Samo da vam kazem jednu stvar. Steta sto je Hari feder.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike