U trendu

„Slavni pevač nije ubijen, postoje dokazi da je živ i zdrav“ (video)

Privatni detektiv Džimi Pul tvrdi da postoje dokazi da je reper Tupak Šakur “živ i zdrav i živi u Belizeu”.

Džimi Pul je istraživao Tupakovu smrt da vidi ima li istine u tome da je još uvek živ, pogotovo jer policija u Las Vegasu još uvek ima otvoren dosije, uprkos tome što je ubijen 13. septembra 1996.

Detektiv je za strane medije rekao da su se u Centralnoj Americi skrivale nove informacije koje ukazuju na to da je reper i dalje živ i zdrav. On je na svom Jutjub kanalu objavio novu fotografiju repera i uveren je da je realna. Na fotografiji se vidi navodniTupak u 40-im godinama koji pozira sa obožavaocem u restoranu.

“Procurila je nova fotografija. Tupak je živ i zdrav i živi u Belizeu”, napisao je detetktiv.

Pristalice pokojne zvezde nisu baš uverene da je fotografija verodostojna, komentarišući kako “Tupak izgleda kao da je fotošopiran“, jer “glava ne odgovara vratu“.

Istražitelj je objavio i audio snimak za koji tvrdi da u njemu upravo Tupak razgovara s nekim.

“Bog je sjajan i pusti me da se vratim kao četrdesetogodišnjak…Prokletstvo čoveče… Dobro sam, nemam problema ni sa kim, samo želim mir i sreću…Nisam imao gde da odem, niko drugi nije hteo da me primi. Ali sve što mi je bilo u glavi je da ću se jednog dana vratiti”, navodno je rekao Tupak.

Pul veruje da je audio snimak pravi i radi na autentifikaciji fotografije, ali je izjavio da veruje da je to deo namere repera da pošalje fanovima poruku i da ih obavesti da planira povratak.

U međuvremenu, filmski producent Majk Dorsei, radio je na emisijama “Nerešeno: Ubistva Tupka i zloglasnog BIG-a”, i zamolio policiju iz Las Vegasa da “pusti duh Tupaka” da počiva u miru i završi 23-godišnje spekulacije da je možda još uvek živ.

“Tupak je mrtav. Razjasnimo to. Sve teorije zavere su pogrešne kao i ova sadašnja pretpostavka, fotografije i snimci. Policija konačno može da okonča ovaj slučaj i da prizna sve dokaze koji postoje da je mrtav”, rekao je Majk Dorsei.

“Suprotno mišljenju mnogih, tačno znamo ko je ubio Tupaka, a isto to zna i policija”, zaključio je Majk.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar