Slavni pevač priznao: Imao sam liposukciju sa samo 12 godina (foto, video)

Pevač Sem Smit je u poslednjem, vrlo emotivnom intervjuu sa glumicom Džamelom Džamil progovorio o temi koju je godinama vešto skrivao – liposukciji kojoj se podvrgao sa samo 12 godina zbog nemogućnosti prihvatanja samog sebe.

Pevač i glumica razgovarali su o temi o kojoj se malo priča – neprihvatanju izgleda sopstvenog tela kod muškaraca. Iz nekog razloga, mnogi se ponašaju kao da je jednostavno nemoguće da se jačem polu dogodi tako nešto. i da je nesigurnost u svoj izgled „rezervisana“ samo za ženski rod.

„Nisam baš našao mnogo muškaraca koji bi o tome razgovarali. Čak me i ovaj razgovor tera da se osećam čudno jer momci inače ne govore toliko o tome u velikoj meri“, priznao je Smit.

Kako je ispričao, njegovi problemi sa izgledom počeli su „otkako pamti, od najranijeg detinjstva“, ali u periodu kada je već polako ulazio u pubertet, postao je svestan svog problema.

„Kad sam bio klinac, bio sam bucmast… Kad sam napunio 11 godina otišao sam kod lekara. Moje samopouzdanje je bilo toliko nisko da je svakodnevno uticalo na moje raspoloženje“, ispričao je pevač i dodao da su ga vršnjaci maltretirali jer je imao „muške grudi“. Ubrzo nakon posete doktoru, rešio je da ode pod nož i lipusukciju je uradio tek što je napunio 12 godina.

„U to vreme sam bio jako srećan zbog toga“, ispričao je i otkrio da je kilažu ipak vratio nakon svega nekoliko nedelja. Čini se da nije shvatio kako cela stvar funkcioniše i da opet može da se ugoji.

Iako danas prihvata samog sebe, Smit priznaje da i dalje nije potpuno zadovoljan svojom kilažom.

„S njom se borim svaki dan“, zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.