U trendu

Slučajna prolaznica otpevala čuveni hit Lejdi Gage i milioni ljudi ne veruju kako zvuči (video)

Žena po imenu Šarlot Oberi postala je preko noći slavna širom sveta zbog svog neverovatnog talenta koji je slučajno pokazala pred kamerama.

Ne društvenim mrežama su je videli milioni korisnika i svi su oduševljeni njenim pevanjem, a sve je počelo od komičara Kevina Frešvotera.

Ovaj Britanac snimao je segment na ulici u kom je od slučajnih prolaznika tražio da dovrše stihove poznatih pop numera. Dok su neki bili prilično iznenađeni i bežali od njegove kamere, neki su se rado odazvali izazovu. Među njima je bila Šarlot, koja je žurila na voz u podzemnoj železnici, ali je ipak pristala da otpeva čuveni hit Lejdi Gage i Bredlija Kupera „Shallow“.

https://www.instagram.com/p/B8wapHjnGSi/

Voditelj nije mogao da sakrije oduševljenje kada je čuo kako peva i na kraju je samo kratko pitao da li je pevačica, na šta je ona potvrdno odgovorila.

Pošto je klip postao viralan, otkriveno je da Šarlot zaista zarađuje kao profesionalna pevačica, uglavnom na venčanjima i zabavama, a broj njenih Instagram pratilaca vrtoglavo se popeo na preko 254 hiljade.

View this post on Instagram

Marie’s 60th! X

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

Mnogi je nazivaju novom kraljicom popa i navijaju da Šarlot uskoro snimi album.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.