Slučajnosti ne postoje: Kakva nauka stoji iza slučajnog susreta?

Postoje teorije da slučajnosti ne postoje. Jeste li ikada naleteli na starog prijatelja? Jeste li doživeli da druga osoba radi istu stvar ili izgovara istu reč kao i vi? Jeste li tada pomislili: „O, koja slučajnost!“ ili „Mogao sam propustiti slučajnost poput ove…“. Zapravo, ne bi trebalo to da govorite jer svaka slučajnost nosi određenu poruku, piše atma.hr.

Razotkrivanje sinhroniciteta – nauka iza slučajnosti

Istina je da je sve povezano. Od prošlosti, preko sadašnjosti, do budućnosti – svaka situacija na koju naletimo je povezana. Bez obzira na to koliko je mala ili velika, sve je povezano u sinhronicitetu.

Svaka akcija koju preduzmete stvara talase u svemiru. Nesvesno prenosite svoje misli drugim ljudima. Sinhronicitet je zakon jedinstva. Svi smo povezani. Ne postoji odvojenost između vas i bilo koga i bilo čega drugoga.

Slučajnosti ne postoje. Svaki događaj nosi neku poruku. Bilo da se radi o savršenom danu u kojem sve teče glatko ili o lošem razdoblju kada se događaju loše stvari, svemir vam šalje poruku.

Znate li za izreku: „Kada je učenik spreman, pojavljuje se učitelj?“ Tačno tako se može objasniti sinhronicitet. Kada god ste u sinhronicitetu s nečim što zaista želite, postoji verovatnoća da ćete se povezati s time.

To je razlog zašto se slični ljudi „slučajno“ susreću. Radi se o tome da se nalaze na istoj frekvenciji i sinhronicitet čini svoje da ih spoji.

Sinhronicitet se može stvoriti

Sinhronicitet najbolje deluje za ljude koji u njega veruju. Za početak, trebalo bi verovati da slučajnosti ne postoje. Ukoliko govorite da je sve slučajnost, šaljete svemiru slabe duhovne signale koji su u suprotnosti sa snažnim signalima koji svemir šalje vama kada vas stavlja u sinhronicitet sa svime.

Razumevajući sinhronicitet kao uobičajenu pojavu, posvećena osoba je u stanju da se dublje poveže sa svojim unutrašnjim sinhronicitetom i zapravo da se trudi manje kada želi da se određene stvari dogode.

Sinhronicitet je poput ogledala koje reflektuje sve čemu posvećujete pažnju i sve u šta verujete. Ukoliko se složite da zakon sinhroniciteta postoji, moći ćete da se povežete dublje i pošaljete snažnije poruke na duhovnom nivou.

Uz to ćete biti bolja, samopuzdanija osoba, posvećena svakoj svojoj akciji. Takođe, razumevanje sinhroniciteta doprinosi uspostavljanju harmonije u svemu što tražite i donosi svesnost o svemu što se događa oko vas.

Neka se prilike događaju za vas, a ne protiv vas

Ako ste ikada čuli za Marfijev zakon, onda verovatno možete shvatiti i sinhronicitet. Ako jedna stvar krene pogrešno, postoje velike šanse da će i druge stvari krenuti pogrešno. Sinhronicitet takođe može ići protiv vas. Ali, ako očekujete da će se dogoditi loše stvari i verujete u Marfijev zakon, onda ste u sinhronicitetu sa svojom unutrašnjom negativnošću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.