najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Smak sveta dolazi za vikend? Cunami razara Japan, Kalifornija pod vodom

Snažan potres uništiće Kaliforniju u petak u 16 sati po lokalnom vremenu – ovo proročanstvo izrekao je holandski istraživač Frank Hugerbits čiji je video izazvao velike kontroverze.

– Kalifornija će verovatno biti pod morem, a Japan će uništiti cunami kakav ne možete zamisliti – dodaje Hugerbits.

Ovaj „prorok“ do svojih informacija je došao koristeći računalni program pod nazivom Solar System Skop. Otkrio je kako će potres od 9,8 stupnja po Rihteru zatresti Kaliforniju u trenutku kada se najmanje pet planeta stavi u ravninu sa Zemljom tj. kada dođe do tzv. planetarnog poravnanja.

To će, prema njegovim rečima, uticati na poravnanje Zemlje i Meseca što će dovesti do promena u gravitaciji koje na kraju mogu uzrokovati prirodne katastrofe poput potresa.

– Budite oprezni i imajte plan za beg – poručio je Hugerbits stanovnicima Kalifornije koja bi, po njegovom proročanstvu, trebala biti uništena u petak.

Geolozi iz celog sveta su tvrdnje Holanđaninia nazvali su glupim dodavši da je takav scenario gotovo nemoguć.

– Budimo jasni, to se neće dogoditi i ne može se dogoditi. Te tvrdnje su glupost – rekao je Fil Plejt, a njim su se složili i američki geolozi koji tvrde kako postoji samo 4,7 posto mogućnosti da Kaliforniju u iduće tri desecenije pogodi takav potres, prenose američki mediji.

1 komentar
  1. Petar

    Svako vreme nosi svoje breme, stigao je čas da se poravnaju računi, prošetaće se nebeska sila da opomene SILEDŽIJE. Japan je dosta, bar po meni, platio ceh.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike